NBA

Ήρθαν στα χέρια Φέιβορς και Πλάμλι στο Τζαζ-Νάγκετς!

Ήρθαν στα χέρια Φέιβορς και Πλάμλι στο Τζαζ-Νάγκετς!

Οι Ντέρικ Φέιβορς και Μέισον Πλάμλι αντάλλαξαν σπρωξιές και ήρθαν στα χέρια στον αγώνα των Τζαζ με τους Νάγκετς, με αποτέλεσμα για λίγα δευτερόλεπτα να υπάρξει... χαμός στο παρκέ!

Ο Ντέρικ Φέιβορς και ο Μέισον Πλάμλι δημιούργησαν για λίγο ένα... χάος στον αγώνα των Τζαζ με τους Νάγκετς, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι όταν αποφάσισαν να έρθουν στα χέρια!

Τα χέρια των δύο δυναμικών σέντερ μπλέχτηκαν σε μία φάση κοντά στο φινάλε της πρώτης περιόδου του αγώνα, με τον Φέιβορς να τραβάει τον Πλάμλι και να τον βγάζει εκτός θέσης. Αυτό όμως δεν άρεσε στον ψηλό των Νάγκετς, που του ζήτησε τον λόγο, με τον Φέιβορς να απαντάει σπρώχνοντάς τον, κάτι που οδήγησε και στην έκρηξη του Πλάμλι, ο οποίος του όρμησε, με συμπαίκτες και αντιπάλους να μπαίνουν στη μέση να τους χωρίσουν και για λίγο να γίνονται όλοι ένα... κουβάρι μέχρι να εκτονωθεί η ένταση!

Η απόφαση των διαιτητών βέβαια ήταν αρκετά εύκολη: Τόσο ο Πλάμλι όσο και ο Φέιβερς αποβλήθηκαν. Αυτό πάντως που έχει ενδιαφέρον είναι ότι στο ριπλέι φάνηκε να απομακρύνεται από τα όρια του πάγκου ο Νίκολα Γιόκιτς (αν και δεν ενεπλάκη), κάτι που απαγορεύεται βάσει κανονισμών και ενδέχεται να επιφέρει τιμωρία ενός αγώνα για τον Σέρβο!

Δείτε το VIDEO με τον τσακωμό των Φέιβορς και Πλάμλι:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ