ΠΑΟΚ

Ίμπο: "Υπόσχομαι καλύτερες στιγμές"

Ίμπο: "Υπόσχομαι καλύτερες στιγμές"
Ίμπο-Φλεβαράκης

Την πικρία του για το γεγονός ότι το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ, δεν συνδυάστηκε με νίκη, εξέφρασε ο Κουτλουάι

" Ενιωσα πολύ όμορφα που έπαιξα για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα ήθελα να είχα ξεκινήσει αυτή τη συνεργασία με μία νίκη. Στεναχωρήθηκα πολύ που χάσαμε από τη Σαμάρα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να κάνει μία καλή πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά να έχει καλή παρουσία και στα υπόλοιπα παιχνίδια στο FIBA Eurocup", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Τούρκος άσος.

" Αυτό που έχει σημασία για μας πλέον είναι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θέλουμε να κερδίσουμε το Σάββατο, γιατί ο αγώνας είναι σημαντικός για την ομάδα και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα. Και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και όσα θα ακολουθήσουν".

Στη συνέχεια, περιέγραψε τα συναισθήματά του, όταν μπήκε στο παρκέ για να αγωνιστεί: " Αισθανόμουν λίγο περίεργα, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από ένα περίπου μήνα και το πρώτο μπροστά στον κόσμο της νέας μου ομάδας, αλλά νομίζω ότι ήταν λογικό. Οσο περνούσε η ώρα αισθανόμουν και καλύτερα και σε αυτό με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου, αλλά και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου".

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο και τόνισε ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων η ομάδα θα γίνει καλύτερη: " Το μπάσκετ είναι πολύ καλύτερο όταν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Χαίρομαι που ο κόσμος με χειροκρότησε, αλλά όλοι μας στην ομάδα, θέλουμε πολύ περισσότερο κόσμο και σε όλα τα παιχνίδια. Εάν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι κοντά μας, θα μπορούμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Υπόσχομαι κι εγώ, αλλά και όλοι μαζί ως ομάδα ότι θα παίξουμε και καλύτερα και θα μοιραστούμε μαζί τους πολύ καλύτερες στιγμές. Τους περιμένουμε το Σάββατο στο γήπεδο".

Χάρισε τα χρέη ο Βασιλειάδης
Μέσω ανακοίνωσης στο site της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας και τους εκπροσώπους του Τύπου, για την επίτευξη συμφωνίας με τον πρώην αρχηγό του "Δικεφάλου" και νυν αθλητή του Ολυμπιακού, Κώστα Βασιλειάδη, αναφορικά με τις οφειλές που υπήρχαν απέναντί του.

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων, ανέφερε: " Σε πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΚΑΕ κυρίου Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και του παίκτη, ο δεύτερος γνωστοποίησε την επιθυμία του για τη μη καταβολή των οφειλομένων προς το πρόσωπό του, κλείνοντας έτσι το σχετικό θέμα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον πρώην αρχηγό της ομάδας μπάσκετ Κώστα Βασιλειάδη, για την απόφασή του και του εύχεται με κάθε ειλικρίνεια επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

".

Ριέτι για Βεργίνη
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη, εξέφρασε η Ριέτι, που παρακολουθεί την καλή πορεία που έχει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, φέτος. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, η ιταλική ομάδα θα είχε και πιθανότητες να τον αποκτήσει, αλλά από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και γίνεται νέα προσπάθεια στην ομάδα, δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του.

Ακόμα δύο χορηγοί ως το τέλος της σεζόν
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και τη συμφωνία με τις εταιρίες "Forch-Κωνσταντίνος Βαρδάλης" και "Αφοί Χατζησπύρου Ο.Ε", που θα είναι υποστηρικτές της προσπάθειας της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2007-08.

Όσον αφορά στην εταιρία "Αμοιρίδης – Σαββίδης Α.Ε και τη Morris", που ήδη ήταν υποστηρικτής, συμφωνήθηκε επέκταση της συνεργασίας και θα είναι χορηγός φανέλας, μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2007-08.

Η Morris από τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ (με το Ρέθυμνο, το Σάββατο 12/1/2008) και ως το τέλος της σεζόν θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ