FIBA WORLD CUP

Η τελική βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας: Η νίκη της Σερβίας και το άδειασμα του Βελγίου

Η τελική βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας: Η νίκη της Σερβίας και το άδειασμα του Βελγίου
FIBA

Δείτε την τελική κατάταξη στον όμιλο της Ελλάδας, μετά από τις νίκες της Λετονίας, της Σερβίας και της Τουρκίας στη 10η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντομπάσκετ.

Η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τη Λετονία να λυγίζει την Ελλάδα και να τερματίζει στην πρώτη θέση του Group I. Η Σερβία επικράτησε εύκολα της Μεγάλης Βρετανίας (101-83) και τελικά δεν χρειάστηκε δώρο από την Τουρκία, η οποία διέλυσε το Βέλγιο εκτός έδρας (82-54) για να πάρει την τέταρτη θέση.

Η τελική κατάταξη στο Group I

  1. Λετονία 9-1
  2. Σερβία 6-4
  3. Ελλάδα 6-4
  4. Τουρκία 4-6
  5. Βέλγιο 4-6
  6. Μεγάλη Βρετανία 1-9

Η κλήρωση για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει στις 29 Απριλίου στη Μανίλα και τότε θα μάθουμε σε ποια από τις τρεις πόλεις θα δώσει τους πρώτους της αγώνες η Εθνική Ελλάδας. Τα εισιτήρια, πάντως, βρίσκονται ήδη στην κυκλοφορία από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου.

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι οι ΗΠΑ θα παίξουν στις Φιλιππίνες, η Σλοβενία στην Ιαπωνία και ο Καναδάς στην Ινδονησία. Οι τρεις χώρες μπορούσαν να επιλέξουν από μία ομάδα, με την Ελλάδα να μη βρίσκεται σε αυτή την τριάδα.

TAGS FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ