ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, Εθνική: Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες της Ελλάδας

Ο Δημήτρης Ιτούδης
Ο Δημήτρης Ιτούδης INTIME SPORTS

Θέλετε να κλείσετε από τώρα θέση στους αγώνες της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023; Και όμως, μπορείτε, καθώς η FIBA κυκλοφόρησε το Follow My Team Pass: Greece για τα πέντε παιχνίδια της Εθνικής στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το διπλό στο Βέλγιο έστειλε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της προκριματικής φάσης και εννέα μήνες πριν από το μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες (Μανίλα), Ινδονησία (Τζακάρτα), Ιαπωνία (Οκινάουα) όσοι θέλουν μπορούν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους στην Ασία. Βλέπετε, η FIBA έχει ήδη θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τουρνουά, με το Follow My Team Pass: Greece να είναι διαθέσιμο για να το αγοράσει όποιος θέλει και όποιος μπορεί.

"Η τοποθεσία των αγώνων θα αποφασιστεί στην κλήρωση που θα γίνει στις 29 Απριλίου 2023, οπότε περιμένετε πριν κλείσετε τις πτήσεις! Οι τελικές τιμές των εισιτηρίων εξαρτώνται από το που θα κληρωθεί για να παίξει η Ελλάδα. Αν κληρωθεί στην Ινδονησία, η πληρωμή σας ολοκληρώνεται εδώ. Αν η Ελλάδα παίξει στην Ιαπωνία ή στις Φιλιππίνες, αυτό το ποσό είναι μία προκαταβολή της τελικής τιμής που θα διαμορφωθεί μετά από την κλήρωση. Αμέσως μετά, θα αποκτήσετε πρόσβαση για να επιλέξετε τις θέσεις σας" αναφέρει το κείμενο στην ιστοσελίδα followmyteam.worldcup.basketball που είναι επίσημη τοποθεσία της FIBA.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο για πέντε αγώνες της Ελλάδας στις φάσεις των ομίλων (Α' φάση και Β' φάση, αν φυσικά η Εθνική προκριθεί σε αυτή. Αυτά τα πακέτα που ξεκινούν από τα 230 δολάρια για την Κατηγορία 3 και φτάνουν έως τα 765 δολάρια για την Κατηγορία 1, δεν περιλαμβάνουν προημιτελικά, ημιτελικά και τελικούς.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ