NBA

Η σύντροφος του Ίμε Ουντόκα ξέσπασε κατά των Μπόστον Σέλτικς

Η σύντροφος του Ίμε Ουντόκα ξέσπασε κατά των Μπόστον Σέλτικς
2019 PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Απογοητευμένη από το γεγονός ότι οι Μπόστον Σέλτικς δημοσιοποίησαν το σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Ίμε Ουντόκα δήλωσε η σύντροφός του, Νία Λονγκ.

Λίγους μήνες μετά από την απόφαση των Σέλτικς να τιμωρήσουν τον Ίμε Ουντόκα για το σκάνδαλο που ξέσπασε στο εσωτερικό του οργανισμού, η σύντροφος του προπονητή που οδήγησε την ομάδα τους NBA Finals 2022 μίλησε για πρώτη φορά για όσα πέρασε και για όσα συνεχίζει να περνάει εξαιτίας της απόφασης των Κελτών να δημοσιοποιήσουν την υπόθεση.

"Ήταν ολέθριο αυτό που συνέβη και ακόμα είναι. Λυπάμαι, αλλά ουδείς από τους Σέλτικς με πήρε τηλέφωνο για να δει αν είμαι καλά, αν τα παιδιά μου είναι καλά. Είναι απογοητευτικό. Πρέπει να αφοσιωθώ στον στόχο μου, επειδή όταν συμβαίνουν πολλά, σου παίρνουν την ανάσα και αισθάνεσαι ότι απλώς κρατάς την αναπνοή σου.

Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε πανικό, ότι βρίσκεσαι συνεχώς σε μια κατάσταση μάχης για επιβίωση. Οι μητέρες και οι μαύρες γυναίκες μπορούν να με καταλάβουν περισσότερο απ' όλους" ήταν τα λόγια της Νία Λονγκ, διάσημη ηθοποιός.

Ο Ίμε Ουντόκα κατηγορήθηκε από τους Μπόστον Σέλτικς για παράνομη σχέση με γυναίκα του προπονητικού επιτελείου του οργανισμού, με αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο και να θεωρείται παρελθόν για την ομάδα.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ