ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

Η Σόνια Κάρι αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί την έκτρωση όταν ήταν έγκυος στον Στεφ

Η Σόνια Κάρι αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί την έκτρωση όταν ήταν έγκυος στον Στεφ
2022 AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Ορισμένες άγνωστες στιγμές στη ζωή της οικογένειας Κάρι αποκάλυψε η Σόνια Κάρι, η μητέρα του Στεφ στο νέο της βιβλίο, ανάμεσα σε αυτές και η σκέψη της για έκτρωση όταν ήταν έγκυος στον σταρ των Γουόριορς.

Σε αποκαλύψεις για τη ζωή τη δική της και της οικογένειάς της προχώρησε η Σόνια Κάρι, η μητέρα των Στεφ και Σεθ κάρι, σε podcast στο οποίο βρέθηκε καλεσμένη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο "Fierce Love". Η Σόνια Κάρι αναφέρθηκε στις στιγμές της ζωής της που αποτέλεσαν μάθημα για εκείνη και την οικογένειά της αλλά και την επικοινωνία που έχει με τα παιδιά της, από τα οποία όπως είπε δεν κρύβει τίποτα πλέον.

Παράλληλα αποκάλυψε πως σκέφτηκε την έκτρωση, το διάστημα μάλιστα που ήταν έγκυος στον μεγαλύτερό της γιο και σταρ των Γουόριορς, Στεφ Κάρι. Όπως είπε η Σόνια Κάρι, τη σκέψη της αυτή την είχε συζητήσει με τον Στεφ, θέλοντας να του δείξει πως είναι η αληθινή ζωή πέρα από τις πολυτέλειες που έρχονται με το να έχεις πατέρα/ σύζυγο έναν επαγγελματία αθλητή.

"Ναι το είχα σκεφτεί και το είχα συζητήσει μαζί του. Ήταν ένα από τα πράγματα που είχαμε αποφασίσει με τον Ντελ Κάρι ότι έπρεπε να του πούμε, δεν του το κρύψαμε. Θέλαμε κάθε φορά να χρησιμοποιούμε κάθε κατάσταση ως ένα μάθημα, προκειμένου να πάρουμε κάτι και να μάθουμε κάτι από αυτό.

Πιστεύω πως μερικές φορές ως γονείς θεωρούμε πως πρέπει να κρύβουμε κάποια πράγματα, ενώ τα παιδιά πρέπει να ξέρουν πως είμαστε αληθινοί και πως η ζωή εκεί έξω δεν είναι ένα παραμύθι".

Παράλληλα η Σόνια Κάρι στάθηκε στην ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει τη σχέση της με τα παιδιά της αλλά και την υπερπροστατευτική της φύση. "Όταν έχουν όλα αυτά τα υλικά αγαθά που έχουμε και πηγαίνουν στα γήπεδα που πηγαίνουμε, είναι δύσκολο να τους πείσεις πως αυτό που ζουν δεν είναι ουτοπικό. Συνεπώς θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες αλήθειες μαζί τους", είπε η Σόνια Κάρι.

Επιπλέον, η πρώην αθλήτρια του βόλεϊ και εκπαιδευτικός πλέον, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε έκτρωση πριν σκεφτεί μία ακόμα.

"Έβγαινα με ένα μεγαλύτερο παιδί όταν ήμουν στο λύκειο, καθώς έμπαινα στο κολλέγιο και πήρα την απόφαση να προχωρήσω σε έκτρωση. Το να πεις και να μοιραστείς αυτές τις ιστορίες και ζήσεις από την αρχή αυτά τα συναισθήματα που καταπίεζες και είχες θάψει για καιρό σε κάνουν να σκέφτεσαι 'μήπως τα έκανα μαντάρα σε κάποιο σημείο';".

Όπως παραδέχτηκε σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να πει την αλήθεια όπως είναι και να μην αφήσει τον κόσμο να χτίσει και να φτιάξει τη δική του ιστορία.

TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ