ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Τουρκίας δικαίωσε Φενέρμπαχτσε και Ιτούδη: "Τα σφυρίγματα επηρέασαν το φινάλε του αγώνα"

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Τουρκίας δικαίωσε Φενέρμπαχτσε και Ιτούδη: "Τα σφυρίγματα επηρέασαν το φινάλε του αγώνα"
FENERBAHCE.ORG

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπάσκετ της Τουρκίας, Κεμάλ Ντινσέρ, μέσω ανακοίνωσής του, δικαίωσε τη Φενέρμπαχτσε και τον Δημήτρη Ιτούδη για τα έντονα παράπονα που είχαν από τη διαιτησία στο Game 3 με την Εφές.

Τα έντονα παράπονα του Δημήτρη Ιτούδη για τη διαιτησία και η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε η Φενέρμπαχτσε μετά το τέλος του Game 3 των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος με την Εφές είχαν βάσει, όπως αποδείχθηκε. Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπάσκετ της Τουρκίας, Κεμάλ Ντινσέρ, δικαίωσε τον Έλληνα τεχνικό και την ομάδα του, δηλώνοντας πως οι διαιτητές -έστω και άθελά τους- επηρέασαν την έκβαση του αγώνα.

"Παρόλο που είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απόδοση των διαιτητών από το ξεκίνημα της σεζόν, τα σφυρίγματα στην τέταρτη περίοδο του τρίτου αγώνα των ημιτελικών ανάμεσα στην Εφές και τη Φενέρμπαχτσε στο Sinan Erdem επηρέασαν το φινάλε του αγώνα. Αν και είμαι σίγουρος ότι δεν υπήρχε κακόβουλη πρόθεση ως Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και υπεύθυνος για το Κεντρικό Συμβούλιο Διαιτησίας, αυτό με στενοχώρησε προσωπικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Κεντρικό Συμβούλιο Διαιτητών που ασχολήθηκε με το θέμα με όλες τις τεχνικές του λεπτομέρειες αποφάσισε να ξεκουράσει τους τρεις διαιτητές (σσ. Αϊτούγκ Εκτί, Ζαφέρ Γιλμάζ και Σερντάρ Ουνάλ) του αγώνα που διεξήχθη χθες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα του μπάσκετ στους ημιτελικούς των play-off της TBSL μεταξύ της Αναντολού Εφές και της Φενέρμπαχτσε, των δύο διακεκριμένων συλλόγων μας που εκπροσωπούν τη χώρα μας στο εξωτερικό με τα επιτεύγματά τους. Είμαστε περήφανοι γιατί με τα κατορθώματά τους προσθέτουν χρώμα και στο δικό μας πρωτάθλημα.

Πιστεύω απόλυτα ότι θα συνεχιστεί μια σειρά playoffs, όπου θα συζητείται ο αγώνας στο γήπεδο και όχι οι διαιτητές".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ