ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε: "Το παιχνίδι κρίθηκε από τους 3 διαιτητές που όρισε η ομοσπονδία"

Φενέρμπαχτσε: "Το παιχνίδι κρίθηκε από τους 3 διαιτητές που όρισε η ομοσπονδία"
ANADOLU EFES

Σφοδρή ανακοίνωση εξέδωσε η Φενέρμπαχτσε μετά το τέλος του Game 3 με την Εφές, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα καθορίστηκε από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ανακοίνωση με ευθείες βολές προς τη διαιτησία εξέδωσε η Φενέρμπαχτσε μετά το τέλος του Game 3 των ημιτελικών του πρωταθλήματος Τουρκίας, στο οποίο επικράτησε η Εφές με 97-91.

"Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα δεν καθορίστηκε ούτε από την τακτική των προπονητών, ούτε από τον αγώνα των ομάδων στο γήπεδο. Αυτός ο αγώνας δόθηκε στην αντίπαλό μας Εφές από αυτούς τους 3 διαιτητές που ορίστηκαν από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ενώ η Εφές σούταρε 32 βολές στο παιχνίδι, η ομάδα μας πήρε μόνο 12. Επιπλέον, πολύ κρίσιμα φάουλ δόθηκαν κατά μας ή δεν δόθηκαν υπέρ μας σε κομβικές στιγμές του παιχνιδιού και καθόρισαν τον νικητή του αγώνα.

Αναμένουμε επειγόντως την εξήγηση πίσω από τη στάση των διαιτητών σε αυτό το ματς, την πηγή του κινήτρου τους και το αίσχος από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η στάση και η απάντησή μας, ως Αθλητικός Όμιλος Φενερμπαχτσέ, θα είναι ιδιαιτέρως σκληρή, εάν δεν διαχειριστείτε σωστά τους αγώνες που θα διεξαχθούν και τις προσπάθειες που καταβάλλονται, καθορίζοντας τα αποτελέσματα με τους διαιτητές σας", ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Αϊτούγκ Εκτί, Ζαφέρ Γιλμάζ και Σερντάρ Ουνάλ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ