ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Μπάρτσα στο "παιχνίδι" για Μπελ

Η Μπάρτσα στο "παιχνίδι" για Μπελ
γκερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σφήνα στην απόκτηση του Τσάρλι Μπελ, μπαίνει η Μπαρτσελόνα, που δείχνει να ενδιαφέρεται και για τον Αμερικανό

Ο Αμερικανός, είναι η εναλλακτική λύση του Ολυμπιακού, στην περίπτωση που ο "Σάρας", αποφασίσει να μείνει στο ΝΒΑ, αλλά σύμφωνα με την "El Mundo Deportivo", ο παίκτης αποτελεί στόχο και για την Μπαρτσελόνα.
Όσον αφορά στον Γιασικεβίτσιους, ακόμα δεν έχει αποδεσμευθεί από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αφού δεν τα έχει βρει με τη διοίκηση των "Πολεμιστών".

Έτσι, όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Μπάρτσα, τηρούν στάση αναμονής, ενώ ούτε η υπόθεση Μπελ, είναι εύκολη, αφού ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα, να μείνει στο ΝΒΑ.

Όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα, ο ατζέντης του Μπελ, Μαρκ Μπαρτελστάιν ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μπελ κι ο Αμερικανός βλέπει με καλό μάτι την επάνοδό του στην Ευρώπη, όπου έκανε θραύση, παίζοντας σε Ιταλία (Λιβόρνο) και Ισπανία (Μπρεογκάν) κερδίζοντας και στις δυο χώρες τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Αυτή τη στιγμή οι Μιλγουόκι Μπακς του προσφέρουν 900.000 δολάρια, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως, ο Μπελ ζητάει περισσότερα χρήματα, ή στην χειρότερη περίπτωση πολυετές συμβόλαιο.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ