VIRAL

Η Κόρτνεϊ Κοξ από τα "Φιλαράκια" έδειξε το ταλέντο της στο μπάσκετ στο πλαίσιο προώθησης ντοκιμαντέρ για τους Λέικερς

Η Κόρτνεϊ Κοξ από τα "Φιλαράκια" έδειξε το ταλέντο της στο μπάσκετ στο πλαίσιο προώθησης ντοκιμαντέρ για τους Λέικερς
PRINTSCREEN

Η Κόρτνεϊ Κοξ, γνωστή από τον ρόλο της "Μόνικα" στην σειρά τα "Φιλαράκια", ανέβασε ένα όμορφο VIDEO στο Instagram όπου φάνηκε να παίζει μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο μαζί με τους ηθοποιούς που υποδύονται τους Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Μάτζικ Τζόνσον στην σειρά του HBO που αναφέρεται στους Λέικερς.

Στην Κόρτνεϊ Κοξ αρέσει το μπάσκετ. Από ότι φαίνεται, ξέρει να παίζει κιόλας, μην χάνοντας την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές της σε ένα ιδιαίτερο VIDEO που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Στο VIDEO λοιπόν εμφανίζονται τρεις παίκτες. Βασικά είναι τρεις ηθοποιοί που υποδύονται τους Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Μάτζικ Τζόνσον των Λείκερς και τον Μορίς Λούκας (την περίοδο 1983-85 αγωνιζόταν στους Σανς), οι οποίοι συμμετέχουν στην σειρά του HBO "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" του HBO, ένα ντοκιμαντέρ για τους Λέικερς της δεκαετίας του 80'.

Ακολούθως στον χώρο μπαίνει η Κοξ - που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως "Μόνικα" στην σειρά "Φιλαράκια" - και ρωτάει αν μπορεί να παίξει μαζί τους. Αφού λοιπόν στην αρχή δέχεται μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα, στην συνέχεια ευστοχεί σε σουτ από μέση απόσταση και πανηγυρίζει μαζί με τους παίκτες!

Δείτε το VIDEO:

TAGS VIRAL NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ