ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΚΑΕ σιγεί, ο Γκριρ μιλάει...

Η ΚΑΕ σιγεί, ο Γκριρ μιλάει...
Γκριρ

Οι ερυθρόλευκοι τηρούν στάση "σιγής" για τον Ουέμπερ, ενώ ο Γκριρ δηλώνει: "Κάθε μέρα και καλύτεροι"

Η επίσημη θέση της ΚΑΕ παραμένει "δεν ξέρουμε, δεν σχολιάζουμε τίποτα", κάτι που ούτε θετικά, ούτε αρνητικά συμπεράσματα γεννάει. Απλά, κρατάει σε εγρήγορση τον κόσμο του Ολυμπιακού, που από το βράδυ της Παρασκευής (όταν και "βγήκε" από το ESPN η είδηση) δεν ασχολείται με τίποτα άλλο, παρά μόνο με την ενδεχόμενη βόμβα που ετοιμάζεται να ρίξει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Οι φήμες πολλαπλασιάζονται, λέγεται ότι ήδη ο Ουέμπερ έχει συνομίλησει ήδη με τον Βλάντε Ντίβατς και τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς για να μάθει περισσότερα για την Ευρώπη, την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ θεωρητικά (και μόνο) υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα περιμένει λίγες μέρες ακόμη για την απάντηση του Αμερικανού σταρ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες μας λένε, ότι στον "Πέτζα" είχε πει το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ότι "ή θα σταματήσω γιατί δεν αντέχουν τα γόνατά μου ή θα μείνω για ένα χρόνο στο Ντιτρόιτ". Όμως, τότε ο Ουέμπερ δεν είχε την πρόταση των 12 εκατομμυρίων από τον Ολυμπιακό και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο...

Αυτό πάντως, που προκύπτει από τα όσα γράφονται στα ΜΜΕ του Ντιτρόιτ, είναι ότι οι Πίστονς έχουν αποφασίσει να στηρίξουν νεότερους παίκτες στη φετινή σεζόν, όπως τον Αμίρ Τζόνσον, ο οποίος μάλιστα παίζει στην ίδια θέση με τον Ουέμπερ.

Γκριρ: "Θα φτιάξουμε καλή ομάδα"
Ο Λιν Γκριρ έπαιξε στο φιλικό παιχνίδι με την Κιεβ και φάνηκε φυσικά, ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος και κυρίως προσαρμοσμένος στην ομάδα του Ολυμπιακού. Άλλωστε, όπως ο ίδιος είπε: "Ήμουν κουρασμένος και επηρεασμένος από το τζετ λαγκ, ενώ δεν ξέρω ακόμη τα συστήματα της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι όλοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και καλά παιδιά.

Τα παιχνίδια που δίνουμε αυτό τον καιρό δεν γίνονται για να κριθούμε ως παίκτες ή ως ομάδα, αλλά για να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα, που είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε".

Σούπερ πάει ο Σεϊμπούτις
Ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις είναι ο άτυχος της φετινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αφού η επέμβαση που έκανε στη μέση, τον έχει θέσει εκτός μάχης. Όμως, ο Λιθουανός πάει από το καλό στο καλύτερο και οι άνθρωποι της ομάδας είναι απολύτως ικανοποιημένοι και χαρούμενοι από την εξέλιξη που έχει η κατάσταση της υγείας του.

Κάθε μέρα περπατάει 4 χιλιόμετρα, δείχνει ότι ξεπερνάει ομαλότατα το πρόβλημά και από την Τρίτη θα ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, τόσο μέσα, όσο κι έξω από την πισίνα. Για όσους έχουν "ξεχάσει" τον "Ρόνι", να σημειωθεί ότι ο νεαρός παίκτης πριν τραυματιστεί, ήταν από τους καλύτερους στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και έδειξε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στον Πειραιά.

Ο Πίνι Γκέρσον τον υπολογίζει πολύ και καλά κάνει, αφού μπορεί να προσφέρει πολλές και διαφορετικές λύσεις στην περιφέρεια, τόσο στην άμυνα, όσο και την επίθεση, ενώ η ταχύτητά του είναι ιδανική για το στιλ που προσπαθεί να περάσει ο Ισραηλινός στο παιχνίδι της ομάδας.

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης που είχε ωτίτιδα την Παρασκευή, είναι καλύτερα, ενώ την Τρίτη αναμένεται να εξεταστεί καλύτερα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, για να ακολουθήσει κι αυτός το πρόγραμμα της ομάδας.


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ