NBA

Η Jordan Brand έκανε κίνηση - ματ που έφερε sold out σε μερικά λεπτά

Michael Reinsdorf, president and COO, of the Chicago Bulls receives a basketball from Charlotte Hornets Owner Michael Jordan during the second half of an NBA All-Star basketball game, Sunday, Feb. 17, 2019, in Charlotte, N.C. The Team LeBron won 178-164. (AP Photo/Chuck Burton)
Michael Reinsdorf, president and COO, of the Chicago Bulls receives a basketball from Charlotte Hornets Owner Michael Jordan during the second half of an NBA All-Star basketball game, Sunday, Feb. 17, 2019, in Charlotte, N.C. The Team LeBron won 178-164. (AP Photo/Chuck Burton) AP PHOTO/CHUCK BURTON

Η Jordan Brand έκανε την κίνηση - ματ και έβγαλε σε κυκλοφορία τα Air Jordan 5 "Fire Red" την ώρα της προβολής των δύο πρώτων επεισοδίων του "The Last Dance". Το sold out ήρθε μέσα σε μερικά λεπτά!

Το "The Last Dance" δεν είναι μόνο μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι τι εστί Μάικλ Τζόρνταν και πόσο μεγάλη επίδραση είχε στο ΝΒΑ. Το ντοκιμαντέρ για την πορεία του "Air" στους Σικάγο Μπουλς, και δη την τελευταία σεζόν του σε αυτούς, είναι μια εξαιρετική αφορμή προκειμένου να "ζεσταθούν" εκ νέου οι πωλήσεις των προϊόντων που φέρουν την επωνυμία του.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν στην Jordan Brand, με αποτέλεσμα να κάνουν κίνηση - ματ για την κυκλοφορία των Air Jordan 5 "Fire Red". Η εταιρεία αποφάσισε να τα θέσει στην αγορά (σε περιορισμένο αριθμό κομματιών) στη διάρκεια της προβολής των δύο πρώτων επεισοδίων του "The Last Dance". Κι έγινε αυτό που περίμεναν όλοι: υπήρξε sold out εντός μερικών λεπτών, μέσα από το Nike SNEAKRS app (στις ΗΠΑ το ζευγάρι κοστολογείται στα 200 δολάρια).

Η Jordan Brand έκανε κίνηση - ματ που έφερε sold out σε μερικά λεπτά

Παρά το γεγονός πως άπαντες βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, το application της Nike έκανε... τη δουλειά του, φέρνοντας σπουδαία αύξηση στις πωλήσεις. Όσο για τη συνέχεια; Από σήμερα, Σάββατο 2 Μαΐου, το συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται ξανά διαθέσιμο στην αγορά, σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες προκειμένου να το προμηθευτούν όσοι δεν πρόλαβαν να το πράξουν με την πρώτη.

Κι όλα αυτά, ενώ σε λίγες ώρες έρχεται -στις ΗΠΑ- η προβολή του πέμπτου και του έκτου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ.

AP Photo/Chuck Burton

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ