ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ένταση του Αταμάν με έναν Ισραηλινό μετά το ματς: "Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις εσύ στα αποδυτήριά μου;"

Η ένταση του Αταμάν με έναν Ισραηλινό μετά το ματς: "Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις εσύ στα αποδυτήριά μου;"
PRINTSCREEN

Δείτε το VIDEO με την ένταση ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και έναν Ισραηλινό στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το φινάλε του Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι.

Το Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι είχε και τρίτο μέρος με την ένταση που υπήρξε στον διάδρομο των αποδυτηρίων, με τον Εργκίν Αταμάν να δηλώνει πως μέλος της αποστολής των Ισραηλινών του είπε "θα δεις τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές".

Η ισραηλινή ιστοσελίδα one.co.il δημοσίευσε ένα VIDEO που έδειξε ένα μέρος της έντασης που υπήρξε ανάμεσα στον Τούρκο τεχνικό και ένα μέλος της αποστολής της Μακάμπι, όπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR εμφανίζεται έξαλλος να φωνάζει: "Τι κάνεις στα αποδυτήριά μου; Ποιος είναι αυτός ο τύπος;" Μόλις πήρε την απάντηση ότι "είμαι από το Ισραήλ", ξέσπασε εκ νέου, φωνάζοντας: "Τι κάνεις στα αποδυτήριά μου; Ποιος είναι αυτός; Φωνάξτε την ασφάλεια για αυτόν τον τύπο".

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα, ο Ισραηλινός που είχε αυτό τον έντονο διάλογο με τον Αταμάν ονομάζεται Μπένι Μπάκλο και είναι στενός φίλος του μεγαλομετόχου της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ