EUROLEAGUE

Η Αρμάνι Μιλάνο θα τιμήσει τον Ντατόμε πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Αρμάνι Μιλάνο θα τιμήσει τον Ντατόμε πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Ο Λουίτζι Ντατόμε θα τιμηθεί πριν από το παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό (17/10, 21:45), μία εκδήλωση η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του αγώνα με την Μακάμπι, ωστόσο η αναβολή του ανέτρεψε τα δεδομένα.

Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 17 Οκτωβρίου (21:45), με την αναμέτρηση να έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς πριν την εκκίνησή του θα βραβευτεί ο Λουίτζι Ντατόμε.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο πλαίσιο του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο η αναβολή του ανέτρεψε τα αρχικά πλάνα.

Ο παλαίμαχος Ιταλός φόργουορντ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής Ιταλίας στο MundoBasket 2023 και η Αρμάνι ετοιμάζει μία βραδιά αφιερωμένη σε εκείνον.

Η ομάδα από το Μιλάνο θα εντάξει τον Ντατόμε στο Hall of Fame της ιστορίας του συλλόγου μαζί με άλλους έξι παίκτες, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως άλλοι 37 άνθρωποι έλαβαν ανάλογη τιμή κατά το παρελθόν.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε βραβεύσει τον Ιταλό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα μεταξύ των ερυθρολεύκων με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη, του οποίου η φανέλα αποσύρθηκε.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ