ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Η Αρμάνι Μιλάνο παραχώρησε δανεικό τον Καμαγκατέ στην Τορτόνα

Η Αρμάνι Μιλάνο παραχώρησε δανεικό τον Καμαγκατέ στην Τορτόνα
PRINTSCREEN

Στην Τορτόνα θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ισμάελ Καμαγκατέ (23 χρονών, 2.11 μέτρα), με την Αρμάνι Μιλάνο να ανακοινώνει τον δανεισμό του Γαλλου σέντερ.

Ο Ισμάελ Καμαγκατέ (23 χρονών, 2.11 μέτρα) δεν ικανοποίησε σε πρώτο βαθμό τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν στην Αρμάνι Μιλάνο, μένοντας συνήθως στην άκρη του πάγκου. Το γεγονός αυτό ήταν που ώθησε τελικά την ιταλική ομάδα να τον παραχωρήσει δανεικό στην Τορτόνα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανακοινώνοντας την απόφασή της.

Η απόκτηση του Γάλλου σέντερ έγινε με την προοπτική να βοηθήσει στο παρόν και - κυρίως - στο μέλλον την Αρμάνι, η οποία το καλοκαίρι έδωσε 3ετές συμβόλαιο στο No46 του NBA Draft 2022. Η παρουσία ωστόσο αρκετών έμπειρων παικτών στο ρόστερ με ικανότητα να αγωνιστούν σε θέση σέντερ (Χάινς, Πόιθρες, αλλά και Φόγκτμαν, Μέλι που συχνά παίζουν μαζί) είχε ως αποτέλεσμα να παραγκωνιστεί ο Καμαγκατέ.

Στην Αρμάνι εξέταζαν αρχικά το ενδεχόμενο να λύσουν το συμβόλαιο του Πόιθρες, ωστόσο άλλαξαν γνώμη, αφού ακόμα και αν αποχωρούσε ο Αμερικανός ψηλός, πάλι δεν θα υπάρχει χρόνος και χώρος για τον Καμαγκατέ.

Την φετινή σεζόν ο νεαρός Γάλλος έχει 6.3 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και μόλις 1.1 πόντο μέσο όρο σε 3 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ