ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Υπ' ατμόν ο Πόιθρες σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Αρμάνι Μιλάνο: Υπ' ατμόν ο Πόιθρες σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα
GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι μέτριες εμφανίσεις του Άλεξ Πόιθρες σε συνδυασμό με την παρουσία αρκετών ψηλών στην Αρμάνι Μιλάνο έχει ως αποτέλεσμα στην ιταλική ομάδα να εξετάζουν το ενδεχόμενο να λύσουν το συμβόλαιο του Αμερικανού σύμφωνα με δημοσίευμα από την γειτονική χώρα.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει καταφέρει να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που περίμεναν όλοι στην ομάδα. Ο Άλεξ Πόιθρες από την πλευρά του φαίνεται να έχει προβλήματα προσαρμογής. Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι πολύ πιθανό να φέρει τον Αμερικανό μακριά από το Μιλάνο σύμφωνα με δημοσίευμα της "La Repubblica".

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το σύνολο του Έτορε Μεσίνα θέλει να "ελαφρύνει" λίγο την γραμμή ψηλών, με τον κλήρο να πέφτει στον Πόιθρες που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, αφού ο Ισμαέλ Καμαγκατέ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Την δεδομένη στιγμή η Αρμάνι έχει τους Νίκολα Μίροτιτς (τραυματίας), Νικολό Μέλι, Γιοχάνες Φόγκτμαν, Καίλ Χάινς, Ισμαέλ Καμαγκατέ και Άλεξ Πόιρθες στις θέσεις των ψηλών.

Την φετινή σεζόν ο Πόιθρες έχει 9 πόντους και 4.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 4.2 πόντους και 2.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ