ΕΛΛΑΔΑ

Η απίθανη ιστορία του Κάιλ Χάινς για τον Γιώργο Δημητρόπουλο και τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Η απίθανη ιστορία του Κάιλ Χάινς για τον Γιώργο Δημητρόπουλο και τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό
OLIMPIA MILANO

Με μία συγκινητική ιστορία, από την πρώτη φορά που συνάντησε τον Γιώργο Δημητρόπουλο, αποχαιρέτησε ο Κάιλ Χάινς τον κορυφαίο ατζέντη που πέθανε σε ηλικία 50 ετών.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Δημητρόπουλου, σε ηλικία μόλις 50 ετών, σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποιοι γιορτάζουν τον άνθρωπο αντί να θρηνήσουν, για να τον τιμήσουν με έναν πιο όμορφο τρόπο και να απαλύνουν τον πόνο. Ο Κάιλ Χάινς μοιράστηκε μία ιστορία, από την ημέρα που γνώρισε για πρώτη φορά τον σπουδαίο ατζέντη.

"Συνάντησα τον Γιώργο για πρώτη φορά στη Βαμβέργη, στο πάρτι για την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος. Ήταν στο μπαρ και μου συστήθηκε ως ο Έλληνας εκπρόσωπος της Octagon. Αμέσως μετά, μου είπε ότι θα με πάει την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Έλεγα στον εαυτό μου ότι ο τύπος ήταν μεθυσμένης. Ήθελα να πω αυτό που είχε πάρει, διότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Ολυμπιακός να πάρει εμένα. Τελικά, δύο μήνες μετά, έπαιζα στον Ολυμπιακό. Τέτοιος τύπος ατζέντη ήταν. Έκανε το απίθανο πιθανό. Στη διάρκεια των επόμενων δύο χρόνων στην Ελλάδα, μου συμπεριφέρθηκε σαν να ήμουν μέλος της οικογένειάς του. Ήταν πραγματικά μοναδικός και θα μας λείψει. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη" ήταν τα υπέροχα λόγια του Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός έπαιξε στην Ελλάδα από το 2011 έως το 2013, κατέκτησε δύο φορές τη EuroLeague με τα ερυθρόλευκα και στη συνέχεια μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν βρεθεί στην Ιταλία για την Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ