ΑΡΗΣ

Γράντας: "Γκάλη, είσαι ξεφτίλας"

Γράντας: "Γκάλη, είσαι ξεφτίλας"
INTIME SPORTS

Στην αποκάλυψη ότι σε κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Νίκο Γκάλη, τον αποκάλεσε ξεφτίλα (!), προέβη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Γράντας!

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 101 χρόνια ζωής του Άρη , ο Λάμπρος Γράντας μίλησε στον Αθλητικό Metropolis για τους λόγους που δεν παρέστη στην εκδήλωση. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης (1994-1996) αναφέρθηκε στα αίτια της απουσίας του, ενώ αποκάλυψε πως σε συζήτησή του με τον Νίκο Γκάλη, τον αποκάλεσε "ξεφτίλα".

Διαβάστε την ιστορία για τον πρώτο αγώνα του Νίκου Γκάλη στην Ελλάδα

Γιατί ο Νίκος Γκάλης νιώθει δικαιωμένος που αγωνίστηκε στον Άρη

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το λόγο που δεν παρέστη στην εκδήλωση για τα 100+1 χρόνια του Άρη: " Κατ' αρχήν δεν με κάλεσαν. Για την ακρίβεια με πήρε από τον ΑΣ μια κοπέλα και μου είπε ότι θέλουν να με βραβεύσουν. Δεν υπήρχε κανένας λόγος, εκτός αυτού δεν μου αρέσουν οι βραβεύσεις. Από εκεί και πέρα όταν δεν εγκρίνω αυτά που κάνουν είμαι βλάκας για να πάω να με βραβεύσουν. Γιατί να πάω αφού διαφωνώ;

Για να πάω να πάρω ένα μέταλλο που θα γράφει ψεύτικα πράγματα; Δεν κάνω πράγματα που δεν τα πιστεύω. Δεν πιστεύω στην Κοινωνία Μελών έτσι όπως είναι δομημένη. Να βραβευθώ από κάτι που δεν αποδέχομαι. Μπορεί να θέλει να σε βραβεύσει ο σύλλογος αποφυλακισθέντων ληστών. Εσύ θα πας; Αν ο Γράντας πήγαινε σε όλες τις χαζομάρες που έχουν κάνει μέχρι τώρα θα έπρεπε να πάω στο τρελοκομείο.

Μόνο όταν γίνει μια σοβαρή εκδήλωση θα πάω. Όταν ήμουν στον Άρη μου έδωσαν διάφορες πλακέτες. Τις έχω πετάξει όλες. Μόνο μια πλακέτα του Σιλβάνι έχω κρατήσει, τις υπόλοιπες τις έχω πετάξει. Η πλακέτα έχει μια αξία. Αν δεν εμπεριέχεται ηθική σε αυτήν, τι να την κάνεις; Κάτω από το σπίτι του Γκάλη υπάρχουν ακόμη γραμμένα ακόμη συνθήματα "Γκάνγκστερ θα πεθάνεις", και ο Γκάλης βραβεύθηκε από τον Super 3. Ξέρετε τι του είπα όταν τον συνάντησα; "Γκάλη είσαι ξεφτίλας".

Για τη σχέση του με τον Άρη: " Σαφέστατα έχω πάρει διαζύγιο από τον Άρη. Ο Άρης ήταν η ζωή μου και μου τη στέρησαν".

Για την επαφή του με τον Άλεξ Κάλας: " Ο κ. Κάλας ήρθε και με είδε, μιλήσαμε και του είπα πρόσεξε. Μπορεί να είπε ότι στόχος του είναι το κέρδος, ωστόσο, το κέρδος είναι μια αφηρημένη έννοια. Τουλάχιστον σε εμένα, δεν είπε για οικονομικό κέρδος. Μπορεί να εννοεί το ηθικό κέρδος. Βλέπετε τι ωραία περνάει ο Παπαθανασάκης του Ηρακλή όταν έρχεται στην Ελλάδα".

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα εδώ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ