ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκραντ: "Βλέπω Παναθηναϊκό στο Final Four, βρήκα αυτό που χρειαζόμουν στην ομάδα"

Γκραντ: "Βλέπω Παναθηναϊκό στο Final Four, βρήκα αυτό που χρειαζόμουν στην ομάδα"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Τζέριαν Γκραντ δήλωσε σε συνέντευξή του σε σερβικό ΜΜΕ ότι θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός AKTOR θα προκριθεί στο Final Four, ενώ πρόσθεσε πως στο "τριφύλλι" βρήκε όλα όσα έψαχνε.

Ο Τζέριαν Γκραντ πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα προκριθεί στο Final Four της EuroLeague. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στην σερβική ιστοσελίδα "mozzartsport" με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ των "πράσινων" αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα και με την συζήτηση να πηγαίνει στο ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα προκριθούν στο Final Four τόνισε ότι "θα έχει πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και κάθε ομάδα θέλει να νικήσει ανεξαρτήτου θέσης. Στο τέλος βλέπω την Ρεάλ, τον Παναθηναϊκό, την Φενέρμπαχτσε και την Μονακό στο Final Four".

Μιλώντας στην συνέχεια για την σεζόν που διανύει και την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν, ο Γκραντ τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι με εμπιστεύεται και - στο τέλος της ημέρας - αυτό ήταν το μόνο που ήθελα. Να βρω μία ομάδα, έναν προπονητή και φιλάθλους που θα πιστεύουν σε εμένα.

Ήξερα τι μπορούσα να κάνω και απλώς χρειαζόμουν την κατάλληλη ευκαιρία για να το δείξω. Στην Αθήνα βρήκα αυτό που χρειαζόμουν. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ