ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκέρσον: "Ισάξιοι Γκριρ και Σάρας"

Γκέρσον: "Ισάξιοι Γκριρ και Σάρας"
Γκέρσον

"Ο Παναθηναϊκός μας φοβάται γι' αυτό απέκτησε τον Σάρας", είπε ο Πίνι Γκέρσον σε ραδιόφωνο του Ισραήλ

Αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού, θέλησε να πλέξει το εγκώμιο της μετακίνησης του Γιασικεβίτσιους στην Ευρώπη: " Η μεταγραφή είναι καλή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σιγά σιγά, οι παίκτες επιστρέφουν από το ΝΒΑ, αφού το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι υψηλό και τα ποσά που ξοδεύονται είναι μεγάλα", είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ".

Όσον αφορά στο "ναυάγιο" της μεταγραφής του Λιθουανού γκαρντ στον Ολυμπιακό, ο "Πίνχας" εξήγησε ότι οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν αρκετό καιρό πριν: " Αποκτήσαμε έναν παίκτη που είναι το ίδιο καλός με τον Γιασικεβίτσιους. Ήθελα τον παίκτη, αλλά δεν είναι καλύτερος από τον Γκριρ, ενώ στοιχίζει περισσότερο και είναι μεγαλύτερος σε ηλικία".

" Ο Παναθηναϊκός απλά ήθελε να κρατήσει τον παίκτη μακριά μας. Έχει τουλάχιστον δυο καλύτερους γκαρντ απ’ αυτόν τη δεδομένη στιγμή. Εμείς έχουμε καλή ομάδα με πέντε παίκτες από το ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σάρας επειδή μας φοβάται και καλά κάνει. Έχει τους λόγους του".

Τέλος, ο Ισραηλινός κόουτς μίλησε και για τα χρήματα που δαπανήθηκαν, ώστε να επιστρέψει ο Γιασικεβίτσιους στην Ευρώπη: " Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τον παίκτη 3.5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Αυτά τα χρήματα μπορούσαμε να τα δώσουμε κι εμείς, μάλλον κάναμε νωρίς την προσφορά μας. Κοιτάζαμε παίκτες από το ΝΒΑ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ο Γκριρ μας ταιριάζει και έχει εμπειρίες από την Ευρώπη. Αν φέρεις παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Ευρώπη ρισκάρεις. Ο Σάρας στη Μακάμπι έπαιρνε το 15% των χρημάτων που θα πάρει τώρα. Αν καταφέρει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει, τότε θα αξίζει τα λεφτά του".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ