ΑΡΗΣ

Γιαννούλης: "Για τον Άρη και τον κόσμο του"

Γιαννούλης: "Για τον Άρη και τον κόσμο του"
Γιαννούλης

"Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει κούραση", είπε ο Γ. Γιαννούλης ενόψει Πανιωνίου

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα με μια πρωινή προπόνηση στην οποία όλοι οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν έδωσαν το παρών και η πίστη για τη νίκη απέναντι στους "κυανέρυθρους" ήταν διάχυτη. Όσο για τον Ιταλό τεχνικό μετά το τέλος της φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως: " Θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για την νίκη που θα στείλει την ομάδα στην Ευρωλίγκα".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γιαννούλης έδωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, το δικό του στίγμα για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον αυριανό 5ο μικρό τελικό των πλέι οφ με τον Πανιώνιο. " Δεν είναι ένας αγώνας για την φάση των μικρών τελικών του Πρωταθλήματος, αλλά ο μεγάλος τελικός".

"Μετά από την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα κλείσει η φετινή σεζόν και είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε ιδανικά

", τόνισε ο Γιαννούλης και συνέχισε: " Στενοχωρηθήκαμε πολύ που χάσαμε προχθές, αλλά είμαστε όλοι στην ομάδα συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι για να κερδίσουμε αύριο. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για τον κόσμο, για τους εαυτούς μας, αλλά πάνω από όλα για τον Άρη".

Ένα στοιχείο στο οποίο στηρίζουν πολλά στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" είναι η δύναμη που τους παρέχει το γεμάτο Παλέ. Ο λαός του Άρη αναμένεται να δώσει ένα ακόμη δυναμικό παρών, προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να φτάσει στην υπέρ πολύτιμη νίκη, με τον Γιαν – Γιαν να σημειώνει: " Όταν ξεκινούσε η χρονιά είχα πει ότι θέλω το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας να λήξει με νίκη. Έτσι όπως ήρθαν τελικά τα πράγματα θα προτιμούσα να έχανα στον τελευταίο αγώνα, αρκεί να έπαιζα στον μεγάλο τελικό. Με δεδομένο όμως ότι αγωνιζόμαστε τελικά για την τρίτη θέση και έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, θέλω όσο τίποτα άλλο να παίξω αύριο μπροστά στον κόσμο του Άρη και στο φινάλε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά γιατί ήταν όλη την χρονιά πραγματικά δίπλα μας".

Για το ότι η αυριανή αναμέτρηση θα είναι η 59η του Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη στην φετινή χρονιά ο Καρδιτσιώτης σέντερ τόνισε: " Δεν σκεφτόμαστε πόσους αγώνες δώσαμε. Δουλειά μας εξάλλου είναι να παίζουμε μπάσκετ. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει ούτε κούραση, ούτε τίποτα. Σε αυτόν τον αγώνα τα λάθη δεν συγχωρούνται και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καταστρέψουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Το μόνο που θέλουμε είναι να κερδίσουμε, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει και με το παραπάνω".

"Είχαμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρωλίγκα και όχι μόνο δεν ήμασταν κάτι σαν "πιόνι", όπως θα περίμεναν ορισμένοι, αλλά αποτελέσαμε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της διοργάνωσης. Όλα τα Μ.Μ.Ε. έκαναν μάλιστα ειδικές αναφορές στους φιλάθλους του Άρη που υποστήριζαν κόσμια και χωρίς ευτράπελα την ομάδα τους, ενώ επίσης είδαμε ουκ ολίγες φωτογραφίες που απεικόνιζαν γεμάτο το γήπεδο".

"Αύριο λοιπόν πρέπει να κερδίσουμε γιατί ο Άρης αξίζει να παίξει και του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Το αξίζει βάση της ιστορίας του, της φετινής του πορείας, αλλά και λόγω των φιλάθλων του



".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ