ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA: Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκαν από Έλληνες φιλάθλους στο Μιλγουόκι

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με Έλληνες φιλάθλους
Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με Έλληνες φιλάθλους PRINTSCREEN

Οι Μπακς δημοσίευσαν ένα όμορφο VIDEO με όσα έγιναν μετά την νίκη των Μπακς επί των Καβαλίερς στο Μιλγουόκι, όπου οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μοίρασαν χαμόγελα, δώρα και αυτόγραφα σε Έλληνες φιλάθλους.

Η νίκη των Μπακς επί των Καβαλίερς (112-104) είχε ιδιαίτερη αξία για τους Έλληνες ομογενείς, αφού η βραδιά είχε ονομαστεί "Greek Night" για χάρη των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Με αρκετούς Έλληνες να είναι λοιπόν στο γήπεδο, τα δύο αδέλφια μοίρασαν χαρά στον κόσμο.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, ο Γιάννης και ο Θανάσης βγήκαν ξανά στο παρκέ όπου τους περίμεναν στις εξέδρες οι Έλληνες φίλαθλοι. Και αφού τραγούδησαν τον Εθνικό ύμνο, στην συνέχεια μοίρασαν δώρα, αυτόγραφα και - κυρίως- χαμόγελα, με τους Μπακς να τα καταγράφουν αυτά.

Δείτε το VIDEO:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ