ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Πρέπει να βελτιωθώ, κάποιες φορές αισθάνομαι ότι είμαι ένα βήμα πίσω στην άμυνα"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις PRINTSCREEN

Την ημέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος μπλοκέρ στην ιστορία των Μπακς δήλωσε ότι πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα, αφού κάποιες φορές φέτος αισθάνεται ότι είναι ένα βήμα πίσω στις αντιδράσεις του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βάζει τον πήγη για τον εαυτό του πιο ψηλά από κάθε άλλον. Αυτό έκανε και μετά την νίκη των Μπακς επί των Ρόκετς (123-114), όπου είχε 41 πόντους και 17 ριμπάουντ και έγινε ο πρώτος μπλοκέρ στην ιστορία της ομάδας, δηλώνοντας ότι πρέπει να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι.

Με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν πώς αισθάνεται για το νέο επίτευγμά του, ο Γιάννης έδειξε ότι χαίρεται, αλλά σύντομα έβαλε τα πράγματα σε μία άλλη βάση. Την δική του βάση.

"Ειναι σπουδάιο επίτευγμα για την καριέρα μου, αλλά πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να παίζω καλύτερη άμυνα" δήλωσε αρχικά ο "Greek Freak", για να δηλώσει στην συνέχεια:

"Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι είμαι ένα βήμα πίσω στην άμυνα. Πρέπει να είμαι πάντα εκεί για να ξέρουν οι συμπαίκτες μου ότι είμαι πίσω τους για να τους καλύψω σε κάθε σενάριο. Είναι σπουδαίο αυτό που πέτυχα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει κι άλλες νίκες".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ