NBA FINALS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όταν ο 18χρονος Giannis απαντούσε στους αναγνώστες του SPORT24

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όταν ο 18χρονος Giannis απαντούσε στους αναγνώστες του SPORT24
24MEDIA

Ο 18χρονος Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε βρεθεί στα γραφεία του SPORT24 τον Σεπτέμβριο του 2013 για να κάνει live chat με τους αναγνώστες.

"Έκανες διακοπές στον Κάλαμο φέτος το καλοκαίρι;" "Ναι, πήγα εκεί ένα διήμερο σε κάτι φίλους". Αυτά και πολλά ακόμα ήταν τα ερωτήματα που είχαν στείλει οι αναγνώστες του SPORT24 στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν ακόμα ετοιμαζόταν για το ταξίδι χωρίς επιστροφή στο μαγικό κόσμο του NBA.

"Πρώτη φορά κάρφωσα στα 15 μου. Προσπάθησα τουλάχιστον 15 φορές εκείνη την ημέρα μέχρι να τα καταφέρω. Αυτή τη στιγμή κάνω 4-5 ώρες προπόνηση καθημερινά", έλεγε τότε ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος απάντησε και στο ποιον προτιμά μεταξύ Λεμπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ και Κέβιν Ντουράντ.

Μιλώντας για τους αγαπημένους του εν Ελλάδι παίκτες, απάντησε: "Ο αγαπημένος μου Έλληνας μπασκετμπολίστας είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Αλλά μ' αρέσει πολύ και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Και ο Μάικ Μπατίστ με τον Κάιλ Χάινς".

Όσο για την Εθνική, είχε πάντα την επιθυμία να φοράει τα γαλανόλευκα: "Αν με καλέσουν στην Εθνική, θα είμαι σίγουρα εκεί! Ό,τι και να πουν οι Μπακς εγώ θα έρθω, είτε στη Νέων είτε στην Ανδρών".

Μερικά χρόνια μετά, δύο βραβεία MVP και ίσως ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή, ο 26χρονος σούπερ σταρ κατά πόσο θυμίζει το 18χρονο ψηλόλιγνο παιδί που είχε βρεθεί στα γραφεία του SPORT24 για να κάνει live chat με τους αναγνώστες;

Δείτε εδώ τις ερωτήσεις στον Αντετοκούνμπο και κυρίως της απαντήσεις του, όταν ακόμα ήταν απλά το νο15 του draft!

Game Night για τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ