NBA FINALS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του ως παίκτη του ΝΒΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του ως παίκτη του ΝΒΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ

Κέβιν Ντουράντ αντί Λεμπρόν Τζέιμς, αδυναμία στο σουτ, φαντασίωση για κάρφωμα και αιφνιδιασμό, δίπλωμα αυτοκινήτου. Το 2014, ένας διαφορετικός Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχωρούσε συνέντευξη στην Cosmote TV. Ο Βασίλης Σκουντής θυμάται τα λόγια του αστέρα των Μπακς, αλλά και όσα έλεγαν τότε γι' αυτόν.

Ανυπομονώντας για την έναρξη του έκτου τελικού των NBA Finals και ενώ τρώω τα νύχια μου από την αγωνία βούτηξα στον ωκεανό με τα κιτάπια και τα αρχεία μου και τι ψάρεψα;

Την πρώτη μεγάλη συνέντευξη που πήρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη φυλάω σαν ανεκτίμητο κειμήλιο με συλλεκτική αξία, δεν ξέρω κιόλας πόσα θα έπαινε εάν την έβγαζα στο eBay!

Ήταν Φεβρουάριος του 2014, όταν τις παραμονές του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη βρεθήκαμε για λογαριασμό της Cosmote TV στο Μιλγουόκι για να βαδίσουμε στα χνάρια ενός παιδιού που ακόμα μπουσούλαγε στο ΝΒΑ και κανείς ίσως δεν διανοούνταν τι του επιφύλασσε η καλομοίρα του...

Ιδού λοιπόν εκείνη η πρώτη συνέντευξη μας στο Μιλγουόκι, γαρνιρισμένη και με τα σχόλια κάποιων που έγιναν από την πρώτη στιγμή μάρτυρες του ταλέντου και της προοπτικής του...

Στο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη, είναι ο Μέλιος, το παιδί που μετράει τα άστρα, αλλά στην ανατρεπτική και τόσο απροσδόκητη ιστορία του μπάσκετ, λέγεται Γιάννης Αντετοκούνμπο και εδώ και τέσσερις μήνες μετράει τα αστέρια τα οποία λαμπυρίζουν γύρω του στον γαλαξία του ΝΒΑ!

Τα μετράει σωστά και όχι μόνο δεν τυφλώνεται από τη λάμψη τους, αλλά δημιουργεί κιόλας τον δικό του αστερισμό!

Πλέον ο ηλικίας 19 ετών και τριών μηνών "Greek Freak", όπως τον αποκάλεσαν από την πρώτη στιγμή, που τον αντίκρισαν σαν ξωτικό μπροστά τους οι Αμερικανοί, ζει το όνειρο του, χωρίς να φοβάται πως θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα προσγειωθεί στη ζοφερή πραγματικότητα. Την έζησε άλλωστε αυτήν στο υπόγειο διαμέρισμα των Σεπολίων και ως πλανόδιος στις πλατείες του κέντρου της Αθήνας απ' όπου η καλή νεράιδα του τον άγγιξε με το μαγικό ραβδάκι της και τον μεταμόρφωσε στο βασιλόπουλο του παραμυθιού!

Απλώς αυτό το παραμύθι είναι αληθινό και το διηγείται ο ίδιος...

Εδώ το καταλαβαίνω εγώ που σε ακολουθώ λίγες ώρες στο Μιλγουόκι ότι ζεις ένα υπέροχο όνειρο, πόσο μάλλον εσύ...

“Να σου πω κάτι; Ξέρω και το διαπιστώνω καθημερινά ότι τόσο εδώ, όσο και στην Ελλάδα όλοι ασχολούνται μαζί μου και είμαι περιζήτητος για συνεντεύξεις και εκδηλώσεις. Μαθαίνω όμως καθημερινά να διαχειρίζομαι όλη αυτή την καινούργια κατάσταση, κυρίως τη δημοσιότητα και δεν ξέρω εάν θα κάνω πολλούς φίλους εδώ, αλλά πρέπει να φέρομαι ευγενικά σε όλους, διότι είναι μέρος της δουλειάς μου”.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του ως παίκτη του ΝΒΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ

To IQ μου το απέκτησα στο... δρόμο

Όλοι στην ομάδα των Μιλογουόκι Μπακς έχουν να λένε και να εκφράζουν την κατάπληξη τους για τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης σου και για το πόσο γρήγορα και... ανώδυνα προσαρμόστηκες σε αυτό το τόσο διαφορετικό περιβάλλον. Μεταξύ μας δεν είναι και πολύ λογικό να βρεθείς ξαφνικά από τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου και την Α2 στο ΝΒΑ, ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου..

“ Ξέρω ότι οι προπονητές εμπιστεύονται το μπασκετικό ΙQ μου κι αυτό με τιμά πολύ, αλλά κυρίως με βοηθάει ώστε να στέκομαι όρθιος μέσα στο γήπεδο, να μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός απέναντι στα “θηρία” και να διαχειρίζομαι την καινούργια ζωή μου. Γι’ αυτό νομίζω ότι έχω μείνει ο ίδιος άνθρωπος και για τον ίδιο λόγο δεν ανησυχώ μήπως αλλάξει ο χαρακτήρας μου. Νομίζω ότι την μπασκετική νοημοσύνη και την αντίληψη τις είχα εκ γενετής, αλλά με βοήθησε πολύ για να τις αναπτύξω ο Φιλαθλητικός. Όσο για το IQ που χρειάζεται στη ζωή το απέκτησα στα δύσκολα χρόνια που πέρασα στο δρόμο και στην καθημερινή μάχη της επιβίωσης”.

-Πρόλαβες να γίνεις τόσο σκληρός, όσο πρέπει και να μην παίρνεις χαμπάρι από τους παικταράδες που σε περικυκλώνουν και δεν λογαριάζουν κανέναν;

“Στο γήπεδο τα πράγματα είναι διαφορετικά, εκεί θέλοντας και μη, γίνομαι άλλος άνθρωπος. Και τα αδέρφια μου να είχα απέναντι μου δεν θα του χαριζόμουν κι αυτό είναι το πρώτο μάθημα που πήρα στο ΝΒΑ”.

Πρότυπό μου ο Ντουράντ

-Τώρα που έχεις αντιμετωπίσει τον Κέβιν Ντουράντ και μάλιστα μιλήσατε κιόλας και συν τοις άλλοις σου έπλεξε το εγκώμιο, πιστεύεις ότι μπορείς να βαδίσεις στα χνάρια του;

Σίγουρα ο Ντουράντ είναι το πρότυπο μου και χάρηκα πολύ για τα κομπλιμέντα που μου έκανε. Δεν είναι και μικρό πράγμα να βγαίνει ίσως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και να δηλώνει ότι θα πήγαινε μαζί μου, ακόμη και στον πόλεμο. Μάλιστα δεν περιορίστηκε σε αυτά τα δημόσια σχόλια, αλλά στο περιθώριο του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη καθίσαμε δίπλα και άρχισε να μου δίνει διάφορες συμβουλές για το μπάσκετ και για τη ζωή. Θα ήθελα πολύ να παίξουμε κάποια στιγμή στην ίδια ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής απ' όσους παίκτες έχω αντιμετωπίσει, ο Ντουράντ και ο Καρμέλο Αντονι μου έχουν κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση”.

Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του: τον πατέρα Τσαρλς, τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο
Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του: τον πατέρα Τσαρλς, τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ

-Και όχι ο Λεμπρόν Τζέιμς;

“ Ο ΛεMπρόν όχι τόσο, έστω κι αν είναι ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Απλώς, την περίοδο, που αντιμετωπίσαμε τους Μαϊάμι Χιτ ο προπονητής μου δεν με έβαζε πολύ κι όταν μπήκα να παίξω, αυτός είχε καθίσει στον πάγκο”.

Λέω ότι είμαι δυάρι

- Τελικά σε ποια θέση παίζεις ή σε ποια θέλεις να παίξεις;

“Συχνά, κάνω πλάκα στον προπονητή μας, τον Λάρι Ντρου και του λέω ότι είμαι δυάρι και ότι πρέπει να παίρνω περισσότερα σουτ σε κάθε αγώνα! Μπορώ όμως να παίξω σε πολλές θέσεις. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω καριέρα ως πλέι μέικερ, αλλά μπορώ να γίνω ένας all around παίκτης κι αυτός είναι ο στόχος μου και η μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου”.

-Μπα, τόσο που ψηλώνεις, σε βλέπω τελικά να... καταντάς σέντερ!

“Δεν θέλω να ψηλώσω άλλο, σου το ορκίζομαι! Είμαι 2μ.09 και μου φτάνει. Για τις θέσεις 2-3 αυτό το ύψος είναι μια χαρά”.

- Έχοντας ανταποκριθεί πια με επιτυχία στο διάστημα της προσαρμογής, σε ποια σημεία χρειάζεται να βελτιώσεις περισσότερο το παιχνίδι σου ;

"Έχω πολλές αδυναμίες στο σουτ, στο ποστάρισμα και στις τοποθετήσεις μου στην άμυνα. Επίσης πρέπει να μάθω να αποφεύγω τα εύκολα φάουλ. Οι αντίπαλοι μου είναι πιο δυνατοί και βάζω τα χέρια μου για να μπορώ να τους κρατήσω, με αποτέλεσμα να χρεώνομαι με φάουλ. Εάν δυναμώσω, τότε θα βελτιώσω περισσότερο το παιχνίδι μου και θα μπορέσω να γίνω \u0009ένας παίκτης επιπέδου All Star. Nα σου πω όμως κάτι; Δεν βιάζομαι, ούτε με κυριεύει το άγχος, διότι από την Α2 και από τον Φιλαθλητικό βρέθηκα ουρανοκατέβατος στο ΝΒΑ κι αυτό είναι απίστευτο! Και το σπουδαιότερο; Είμαι μόλις 19 χρονών και, ο θεός να μ’ έχει καλά, όλο το μέλλον ξανοίγεται μπροστά μου”.

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις μου

-Ποια είναι η απόλυτη φαντασίωση σου σε έναν αγώνα;

“Δύο είναι οι φάσεις που φαντασιώνομαι συχνά. Πρώτα να "σκάσω" μια τάπα, να φύγω στον αιφνιδιασμό κατεβάζοντας την μπάλα και να καρφώσω. Η δεύτερη είναι να λήγει το ματς και να έχω την μπάλα στα χέρια μου, να πετύχω το νικητήριο καλάθι και ενώ όλοι θα έχουν τρελαθεί και θα τρέχουν πάνω μου, εγώ να μείνω ψύχραιμος χωρίς καν να πανηγυρίζω”!

- Πώς είναι η ζωή στα αποδυτήρια και έξω από το γήπεδο; Μπορείς εδώ να κάνεις παρέα με τους παίκτες ή αναπολείς τη συντροφικότητα του Φιλαθλητικού;

“Είναι λίγο δύσκολο να βρω τις παρέες που είχα στον Φιλαθλητικό. Εδώ οι περισσότεροι παίκτες προσπαθούν να πάρουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο και να διεκδικήσουν κάποια πράγματα. Στον Φιλαθλητικό ήμασταν μια οικογένεια, δεν είχαμε τίποτα να μοιράσουμε μεταξύ μας, αλλά ούτε και να χάσουμε. Απλώς παίζαμε μπάσκετ, το διασκεδάζαμε και ύστερα βγαίναμε παρέα και κάναμε τις πλάκες μας. Με τον Καμπερίδη, τον Σαλούστρο, τον Γκίκα, τον Ζήβα ήμασταν μια παρέα φίλων, ενώ εδώ, στο ΝΒΑ, αισθάνεσαι ότι απλώς κάνεις τη δουλειά σου και φεύγεις. Μέσα στο γήπεδο είμαστε ομάδα και φίλοι, αλλά μόλις τελειώνει ο αγώνας ή η προπόνηση, ο καθένας πηγαίνει στο σπίτι του”.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του ως παίκτη του ΝΒΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ

-Συνήθισες τη ζωή εδώ ή δυσκολεύεσαι ακόμη να προσαρμοστείς;

“Το μεγαλύτεροι πρόβλημα αυτή την εποχή είναι το κρύο, γιατί δεν μπορείς να βγεις και να πας κάπoυ, αλλά πλέον το συνήθισα. Οι ρυθμοί της ζωής είναι τελείως διαφορετικοί απ’ ό,τι στην Αθήνα, όπου τα βρίσκεις όλα εύκολα και δίπλα σου, ενώ εδώ πρέπει να οδηγήσεις. Εάν δεν έχεις αυτοκίνητο δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Το Μιλγουόκι είναι ερημικό και δεν έχει καμιά σχέση με την Αθήνα, όπου μπορείς, ας πούμε, να φύγεις από το σπίτι σου και να πας μια βόλτα στην Ερμού ή να καθίσεις έξω να πιεις έναν καφέ. και ευτυχώς που πριν από λίγες μέρες πήρα δίπλωμα οδήγησης για να μπορώ να κυκλοφορώ μόνος μου και να μη με πηγαινοφέρνουν οι συμπαίκτες μου».

Εδώ δεν μπορείς να... λαδώσεις

-Το πήρες κανονικά το δίπλωμα ή... καθάρισε η ομάδα;

“Τι λες τώρα; Αυτά γίνονται στην Ελλάδα όχι εδώ! Έκανα ένα λάθος σε μια αριστερή στροφή , δεν βγήκα στην σωστή λωρίδα, μου έκοψαν αμέσως βαθμούς και λίγο έλειψε να με απορρίψουν. Στην Αμερική δεν μπορείς να... λαδώσεις. Ακόμη κι αν κάνεις το λάθος να δώσεις λεφτά, θα σου τα στείλουν πίσω μέσω e-mail”!

- Τώρα δεν πρέπει να νιώθεις μοναξιά, πλέον, διότι ήρθαν και μένουν μαζί σου οι γονείς και τα δυο μικρότερα αδέρφια σου, ενώ στη Νέα Ορλεάνη συναντήθηκες και με τον Θανάση, που παίζει στη D-League.

“Πραγματικά έγινα άλλος άνθρωπος, μόλις τους αντίκρισα μπροστά μου! Είχα πέντε μήνες να τους δω και μου έλειψαν παρά πολύ. Μέσα στο 2013 έλειψα με την Εθνική Νέων, ύστερα πήγα στη Νέα Υόρκη για το ντραφτ, στη συνέχεια μετακόμισα στο Μιλγουόκι και μ’ αυτά και μ ‘ αυτά χαθήκαμε για λίγο! Ευτυχώς λύθηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και τώρα είμαστε πάλι όλοι μαζί και ευτυχισμένοι. Γυρίζω από την προπόνηση ή από τα ταξίδια και καθόμαστε όλοι μαζί, μέσα στο ζεστό σπίτι μας για να φάμε, να δούμε κάποια ταινία, να παίξουμε μπιλιάρδο και περνάμε υπέροχα. Το σπίτι μου είναι ωραίο, ευρύχωρο με ωραία θέα προς τη λίμνη του Μίσιγκαν που τώρα έχει παγώσει. Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα προλάβει να έρθει η οικογένεια μου και γι' αυτό μόλις τελειώσει η σεζόν θα ψάξουμε να βρούμε ένα καινούριο”.

Η προφητεία του Ντουράντ

Ο Γιάννης θα γίνει σταρ του ΝΒΑ!

Εάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητούσε συστατικές επιστολές για να τις επισυνάψει στο βιογραφικό σημείωμα του, θα έβρισκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από κορυφαίες προσωπικότητες του ΝΒΑ. Ιδού η απόδειξη..

Κέβιν Ντουράντ (Παίκτης Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πρώτος σκόρερ ΝΒΑ)

«Τον παρακολουθώ, ειλικρινά απολαμβάνω πολύ το παιχνίδι του και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα γίνει ένας σταρ του ΝΒΑ. Ξέρω ότι πολλοί τον αντιπαραβάλουν μαζί μου, αλλά είναι λίγο πιο μακρύς και έχει πιο αθλητικό κορμί από εμένα. Μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και όταν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες να παίξει, θα γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ωριμάζει με πολύ γρήγορο ρυθμό παίζει πολύ σκληρά και βάζει την ομάδα του πάνω απ’ όλα. Με τέτοιους τύπους μου αρέσει να παίζω και γι αυτό, όταν τον αντιμετώπισα, είπα ότι μαζί του θα πήγαινα ακόμη και στον πόλεμο»!

Λάρι Ντρου (Προπονητής Μιλγουόκι Μπακς)

«Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί 19 χρονών, που μάλιστα δεν έχει παραστάσεις από μπάσκετ υψηλού επιπέδου να αγωνίζεται απέναντι στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Στο πρόσωπο του βλέπω έναν παίκτη που εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρίνεται στην πίεση και γι αυτό με εντυπωσιάζει κάθε μέρα και περισσότερο. Οταν τον πρωτοείδα δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσε να διαχειριστεί το παιχνίδι του ΝΒΑ, επειδή του λείπει η σωματική δύναμη, αλλά διαθέτει εκπληκτικές ποσότητες ταλέντου αναλόγως με το μέγεθος του, στον χειρισμό της μπάλας, στην πάσα και στον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται. Θα τον χαρακτήριζα ως έναν point forward που μπορεί να γίνει στο μέλλον ένας σταρ του ΝΒΑ, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να μην επαναπαύεται στην πρώτη επιτυχία. Πρέπει να παραμείνει ταπεινός και πεινασμένος...»

Χερμπ Κολ (πρώην γερουσιαστής Γουϊσκόνσιν, ιδιοκτήτης Μιλγουόκι Μπακς)

«Είναι αφενός ένας υπέροχος νεαρός κι αφετέρου ένα πολύ σπουδαίο ταλέντο και χαιρόμαστε που τον έχουμε στην οικογένεια μας και τον βλέπουμε να προοδεύει. Ελπίζω ότι σύντομα θα γίνουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ και ο Γιάννης θα είναι ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της. Μου αρέσει ως χαρακτήρας, διότι είναι έξυπνος, χαμογελάει συνεχώς, έχει χιούμορ και έδεσε αμέσως με την ομάδα μας»

Ο Βασίλης Σκουντής με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Βασίλης Σκουντής με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ

Ερσάν Ιλιάσοβα (Παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Τουρκίας)

«Δεν τον ήξερα καθόλου, αλλά με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή και χαίρομαι που τον βλέπω κάθε μέρα να γίνεται καλύτερος»

Σκοτ Γουίλιαμς (Παλαίμαχος παίκτης, πρωταθλητής με τους Μπουλς, νυν βοηθός προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς)

«Είναι ο παίκτης με τα περισσότερα αθλητικά προσόντα στην ομάδα μας, αλλά εμένα με ενθουσιάζει διότι διαθέτει πολύ υψηλό δείκτη μπασκετικής νοημοσύνης. Είναι γρήγορος και έχει πολύ καλή σκέψη, αλλά πρέπει να γίνει πιο δυνατός για να μπορεί να τα βάζει με κάθε αντίπαλο κι επίσης χρειάζεται να μάθει να παίζει σε οργανωμένες επιθέσεις 24 δευτερολέπτων».

Νικ Βαν Εξελ (Παλαίμαχος παίκτης ΝΒΑ, νυν βοηθός προπονητή Μιλγουόκι Μπακς)

«Ο Γιάννης έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Είναι πολύ καλός σε φάσεις αιφνιδιασμού, αλλά πρέπει να βελτιωθείς το παιχνίδι στο μισό γήπεδο, για να φτάσει στο μέλλον στα επίπεδα ενός All Star. Θέλει και μορεί να γίνει ένας παίκτης τέτοιου βεληνεκούς. Σε ό,τι αφορά το σώμα του, μοιάζει με τον Ντουράντ, αλλά ο KD είναι περισσότερο σκόρερ. Με τον τρόπο που παίζει ο Γιάννης κι εφόσον βελτιώσει την αμυντική επίδοση του, μπορεί να μοιάσει περισσότερο στον Σκότι Πίπεν και να έχει γεμάτη στατιστική, χωρίς να τον νοιάζει πολύ το σκοράρισμα.

Game Night για τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ