NBA FINALS

Γιάννης Αντετοκούνμπο, η πρώτη συνέντευξη το 2014: Το SPORT24 ακολούθησε τα βήματα του "Greek Freak" στο ΝΒΑ από τις πρώτες κιόλας ημέρες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη του συνέντευξη στο ΝΒΑ ως παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη του συνέντευξη στο ΝΒΑ ως παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς Ⓒ 2013 MORRY GASH / ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος "βασιλιάς" του ΝΒΑ, σε μια διαδρομή οκτώ ετών που καταγράφει το SPORT24 από τις πρώτες κιόλας ημέρες του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ήταν 28 Ιουνίου 2013, όταν ο -τότε κομισάριος του ΝΒΑ- Ντέιβιντ Στερν επέστρεφε στην σκηνή του NBA Draft για να ανακοινώσει πως "with the 15th pick, the Milwaukee Bucks select Giannis Antetokounmpo, from Filathlitikos Grece". Χρειάστηκαν 2.946 ημέρες από τότε προκειμένου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να πετύχει, ως Finals MVP μάλιστα, αυτό που τότε έμοιαζε ακατόρθωτο: να οδηγήσει τα "Ελάφια" στην κορυφή του ΝΒΑ.

Μία διαδρομή που μετράει ήδη οκτώ χρόνια (και κάτι) για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ένα μπασκετικό μονοπάτι γεμάτο δόξα και σπουδαία ρεκόρ τα οποία ο διεθνής φόργουορντ καταρρίπτει με ρυθμούς εντυπωσιακούς.

Από εκείνο το βράδυ της 28ης Ιουνίου 2013 μέχρι τώρα, το SPORT24 τον ακολουθεί με συνέπεια. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες έως το μεγαλύτερο βράδυ της καριέρας του. Ο Χάρης Σταύρου βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον "Greek Freak" και τους συμπαίκτες του εδώ και δέκα μέρες, παρακολουθήσε δια ζώσης το... ταξίδι της ανατροπής, ως απεσταλμένος του SPORT24.

Αυτό βέβαια δεν ήταν παρά η κορυφή του παγόβουνου όσων έχει (κατα)γράψει το SPORT24 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Βλέπετε, τον (παρ)ακολουθεί από τα πρώτα κιόλας βήματά του στο Μιλγουόκι, από την εποχή που ακόμη ήταν ένας εξελίξισιμος και πολλά υποσχόμενος νεαρός, που άφησε τον Ζωγράφου για να μετακομίσει στο Ουισκόνσιν.

Η αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο SPORT24 και τον Νίκο Παπαϊωάννου στο Μιλγουόκι τον Ιανουάριο του 2014, σε δύο δόσεις μάλιστα (διαβάστε εδώ το 1ο και το 2ο κομμάτι της) είναι ενδεικτικά.

Κι απ ότι φαίνεται αυτό το ταξίδι θα έχει πολλά... χιλιόμετρα ακόμη, αρκετά χρόνια με τον "Greek Freak" να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Όχι μόνο της ελληνικής, αλλά της παγκόσμιας. Πρόκειται άλλωστε για τον νέο "βασιλιά" του ΝΒΑ. Τον Πρωταθλητή και MVP του 2021.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ