ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε χαρούμενους δύο πιτσιρικάδες χαρίζοντας τα παπούτσια και την φανέλα του

Ο Γιάννης δίνει σε παιδάκι τα παπούτσια του
Ο Γιάννης δίνει σε παιδάκι τα παπούτσια του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποδείξει πολλάκις πως λατρεύει να κάνει τους μικρούς του φανς χαρούμενους. Αυτό έκανε για ακόμα μία φορά στο ματς με τους Νάγκετς όταν χάρισε τα παπούτσια του σε πιτισιρικά που είχε γενέθλια και δώρισε φανέλα του στον αδελφό του.

Για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε χαρούμενους δύο μικρούς θαυμαστές του που πήγαν να δουν από κοντά το ματς των Νάγκετς με τους Μπακς. Συγκεκριμένα, ο Greek Freak χάρισε ένα ζευγάρι παπούτσια σε έναν πιτσιρικά που είχε τα γενεθλιά του και δώρισε στον αδελφό του που ήταν μαζί μία φανέλα του.

Στο τέλος, ο σταρ των Μπακς κάλεσε τα δύο παιδιά να βγάλουν μαζί φωτογραφία κρατώντας και το χαρτόνι που είχε φτιάξει ο πιτσιρικάς και έλεγε "Αυτό που θέλω για τα γενέθλιά μου είναι να γνωρίσω τον Γιάννη", μία ευχή που όπως αποδείχθηκε βγήκε αληθινή.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ