ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: "Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα και απαράδεκτα"

Γιαννακόπουλος: "Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα και απαράδεκτα"

Λίγο μετά την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για μεθοδευμένη απόφαση.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλου, υποστήριξε ότι αυτό το κάνουν οι ερυθρόλευκοι "για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές".

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε - χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ