ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν κατεβαίνουν οι Πειραιώτες στο Β' μέρος!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σκληρή στάση από τον Ολυμπιακό, οι παράγοντες του οποίου αποφάσισαν να μην βγει η ομάδα από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για το Β' μέρος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Την απόφαση να μην βγουν από τα αποδυτήρια για το Β' μέρος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πήραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επικαλέστηκαν τη διαιτησία στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, στη διάρκεια του οποίου οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου σφύριξαν πέντε φάουλ στους γηπεδούχους και 13 στους φιλοξενούμενους.

" Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε-χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;" ήταν η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, μάλιστα, η αποστολή του Ολυμπιακού ενημέρωσε μέσω Twitter πως το πούλμαν αποχώρησε από το ΟΑΚΑ , την ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχιζαν το ζέσταμά τους και ο κόσμος έμενε στις εξέδρες.

Παρακολουθήστε το LIVE BLOG του Sport24.gr για τις εξελίξεις στο ΟΑΚΑ .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ