ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννάκης: "Τα καταφέραμε στο τέλος"

Γιαννάκης: "Τα καταφέραμε στο τέλος"
New Image

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκαν σε όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση

Γιαννάκης: "Μας έκοψαν το ρυθμό"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε σε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και τόνισε: " Έχει τύχη και στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα και από τις δύο πλευρές, οι άνθρωποι που δεν αγαπούν το μπάσκετ φέρονται απρεπώς. Με λυπεί ότι έγιναν και απ’ αυτούς που αγαπούν την ομάδα μου.

Μόνο κακό μας έκαναν όσα συνέβησαν γιατί είχαμε ρυθμό. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ γιατί εμείς δεν έχουμε την εμπειρία του αντιπάλου. Όμως τα νεαρά παιδιά κατάφεραν στο τέλος να κερδίσουν το ματς

".

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του υποστήριξε: " Κατακρίνουμε όσα συνέβησαν. Θέλουμε τον κόσμο να φωνάζει χωρίς να παρεκτρέπεται. Αγωνιστικά η ζώνη μας βγήκε, κόψαμε τα εύκολα σουτ του Παναθηναϊκού, δείξαμε συγκέντρωση και πήραμε τη νίκη".

Ομπράντοβιτς: "Θα δούμε τα λάθη μας"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε λέγοντας: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν από την αρχή. Αυτές δεν ήταν συνθήκες για μπάσκετ. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μέχρι την Τετάρτη είναι να παρακαλέσω τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς να παρεκτραπεί.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και εμείς στο τέλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Έγινε φάουλ στο Μπατίστ όταν πήγε να καρφώσει και αν είχε δοθεί η διαφορά θα είχε ανέβει στους τρεις. Στον τελευταίο αγώνα ελπίζω να μη γίνουν έκτροπα και να κερδίσει ο καλύτερος

".

Σχετικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης τόνισε: " Τα τρικ τα χρησιμοποιούν οι μάγοι, εμείς είμαστε προπονητές. Προσπαθούμε πολύ σοβαρά να προετοιμάσουμε την ομάδα για κάθε παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε τώρα για να στεφθεί η ομάδα μας πρωταθλήτρια. Είχαμε άστοχα σουτ από το τρίποντο παρότι ήμασταν ελεύθεροι και αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε".

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέφερε: " Δεν έχουμε να πούμε πολλά, μένει ακόμα ένα παιχνίδι. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας και θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό".











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ