EUROLEAGUE

Για τρίτη φορά φέτος ΜVP ο Κιριλένκο

Για τρίτη φορά φέτος ΜVP ο Κιριλένκο
INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Κιριλένκο είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών, από τη στιγμή που ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ΤΣΣΚΑ με αντίπαλο την Μπιλμπάο (vid)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε για δεύτερη φορά στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας, με σκορ 79-60 της Μπιλμπάο κι έκανε το 2ο βήμα για την πρόκριση της στο Final-4 της διοργάνωσης.

Σε αυτή της τη νίκη, η ΤΣΣΚΑ του Καζλάουσκας είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Αντρέι Κιριλένκο ο οποίος πέτυχε 20 πόντους με 4/6 δίποντα και 9/12 βολές, ενώ είχε επίσης 12 ριμπάουντ και δύο κλεψίματα.

Συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας που ήταν και η καλύτερη συγκομιδή πόντων. Έτσι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τρίτη φορά φέτος κι έγινε ο τρίτος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο σε μία σεζόν.

Οι άλλοι δύο ήταν ο Μπαστόν και Βούισιτς, αμφότεροι όταν φορούσαν τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δεύτερος στους πολυτιμότερους παίκτες της αγωνιστικής ήταν ο Μάικ Μπατίστ ο οποίος με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, συγκέντρωσε 29 βαθμούς, που πάντως δεν ήταν αρκετοί για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός το σπάσιμο της έδρας του από την Μακάμπι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ