ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Φουρνιέ για την έδρα των ΟΑ: "Ο Κάρι θέλει να παίξει στο Παρίσι αλλά πρέπει να εξηγήσουμε πως το μπάσκετ είναι κατηγορία 2"

France's Evan Fournier (10) drives up court during a men's basketball quarterfinal round game against Italy at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Charlie Neibergall)
France's Evan Fournier (10) drives up court during a men's basketball quarterfinal round game against Italy at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Charlie Neibergall) 2022 AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Με ανάρτησή του στο Twitter και με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Κάρι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Εβάν Φουρνιέ έριξε τις αιχμές του για την επιλογή έδρας του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.

Προ ολίγων ημερών ο Στεφ Κάρι δήλωσε πως το μοναδικό πράγμα που λείπει από την συλλογή του για να "δέσει το γλυκό" είναι το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Σε αυτό στάθηκε ο Εβάν Φουρνιέ που βρήκε ευκαιρία να ρίξει τις αιχμές του προς την επιτροπή διοργάνωσης για την επιλογή της έδρας του τουρνουά μπάσκετ. Τους περασμένους μήνες, η επιλογή να γίνει το τουρνουά σε εκθεσιακό κέντρο είχε δημιουργήσει σάλο, με την FIBA να εκφράζει ανοιχτά την ανησυχία της.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη FIBA και την επιτροπή "Παρίσι 2024" συμφωνήθηκε η αλλαγή της έδρας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με ανάρτησή του στο Twitter ωστόσο ο Φουρνιέ δεν παρέλειψε να ρίξει τις αιχμές του για τις αποφάσεις για την έδρα αναφέροντας πως το τουρνουά μπάσκετ ανήκει στην "κατηγορία 2".

"Ο Στεφ θέλει να έρθει στο Παρίσι αλλά θα πρέπει να του εξηγήσουμε πως οι Ολυμπιακοί του Παρισιού το 2024 δεν θα γίνουν εκεί γιατί το μπάσκετ ανήκει στην 'κατηγορία 2'. Καλή δουλειά παιδιά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΑΛΛΙΑ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ