ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φώτσης: "Να μπούμε επιθετικά"

Φώτσης: "Να μπούμε επιθετικά"
Φώτσης

Ο Αντώνης Φώτσης τόνισε ότι περιμένει να δει μία διαφορετική Βαλένθια από αυτή που κέρδισε ο Παναθηναϊκός εύκολα στο πρώτο παιχνίδι. Κάλεσμα στον κόσμο από την διοίκηση.

Στο υπ' αριθμόν 500 Ευρωπαϊκό του παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Βαλένθια. Παίκτες, προπονητές αλλά και η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένουν ένα γεμάτο γήπεδο, αύριο το βράδυ...

Στο παιχνίδι με την Βαλένθια αναφέρθηκε ο Αντώνης Φώτσης που τόνισε ότι περιμένει μία διαφορετική Βαλένθια λόγω και της αλλαγής του προπονητή, από την ομάδα που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα... Αναλυτικά τόνισε ότι:

"Ο δεύτερος γύρος της κανονικής περιόδου ξεκινάει και ελπίζουμε να μπούμε με το δεξί, μιας και στοχεύουμε στην κορυφή του ομίλου μας. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για μας.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο... ότι η Βαλένθια έχει διαφορετική φιλοσοφία μιας και έχει νέο προπονητή. Στο παιχνίδι εκεί παίξαμε επιθετικά και το ίδιο ελπίζουμε να κάνουμε και στην έδρα μας, αυτή τη φορά αγωνιζόμενοι και για τους οπαδούς που θα είναι στο πλευρό μας.

Είναι ένα ειδικό παιχνίδι, μιας και η ομάδα φτάνει τα 500 Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός έχει μία πολύ μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και ελπίζω ότι το 500ο παιχνίδι μας θα είναι συναρπαστικό και θα συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα στην λήξη του"

Στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκα μίλησε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς...

"Η Βαλένθια είναι μία διαφορετική ομάδα με διαφορετικό προπονητή. Θα έχουν διαφορετικό κίνητρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίξαμε πρώτα εκτός έδρας αλλά πιστεύω ότι είναι διαφορετική ομάδα τώρα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να καταλάβουμε... Να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια που μας έχουν μείνει, αν θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση.

Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε και μπορεί να έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια ως τώρα, αλλά όλοι καταλαβαίνουν ότι ο δεύτερος γύρος είναι σημαντικός.

Το γεγονός ότι αυτό είναι το υπ' αριθμόν 500 παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, μας δίνει ένα ακόμα λόγο για να παίξουμε καλά και να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη.

Είναι κάτι που πρέπει και οι οπαδοί μας να καταλάβουν και να έρθουν να πανηγυρίσουμε μαζί ένα ακόμα επίτευγμα του Παναθηναϊκού", ήταν τα λόγια του.

Κάλεσμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού έκανε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος... «Καλούμε τους φίλους του Παναθηναϊκού να έρθουν μαζί μας να γιορτάσουμε τα 500 ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας. Θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, να δούμε τον κόσμο και πάλι δίπλα στην ομάδα, στην οποία αξίζει μόνο το χειροκρότημα», ήταν το μήνυμα του...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ