ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο χειρουργείο ο Μάριτς

Στο χειρουργείο ο Μάριτς
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση της το ρεπορτάζ του Sport24.gr που έγραψε πρώτο περί χειρουργικής επέμβασης του Άλεξ Μάριτς

Όπως πρώτο έγραψε το Sport24.gr ο Άλεξ Μάριτς πέρασε την Τρίτη το κατώφλι του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση στον αγκώνα του λόγω μίας κύστης που είχε.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας και πριν από λίγο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν:

"Σε επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Άλεξ Μάριτς. Από το σέντερ του Παναθηναϊκού αφαιρέθηκε η κύστη που υπήρχε στον αγκώνα του δεξιού του χεριού. Η επέμβαση έγινε από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Θανάση Κονίδη, ο οποίος σε 15 ημέρες θα εξετάσει εκ νέου τον αθλητή και θα του αφαιρέσει τα ράμματα που του τοποθετήθηκαν. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάσταση".

Τα δυσάρεστα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του παίκτη για περίπου ένα μήνα καθώς μετά από δύο εβδομάδες θα βγάλει τα ράμματα και θα ξεκινήσει σταδιακά να ακουμπάει μπάλα για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ