ΑΕΚ

Φλεβαράκης: "Κόμπος στο χτένι"

"Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι" τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης αναφερόμενος στα διοικητικά της ΑΕΚ

"Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν δυσκολίες στην ΑΕΚ και δεν μπορούμε να το απομονώσουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και τελικά αυτό που μένει είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα προβλήματα του παρελθόντος κάποια στιγμή θα πρέπει να λυθούν και αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Η διοίκηση της ομάδας κάνει προσπάθειες να ξεπεράσει κάποια προβλήματα, αλλά εμείς δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή, πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο".



Ο προπονητής της ΑΕΚ συνέχισε λέγοντας: "Το μόνο που μας απασχολεί τώρα είναι να δέσουμε και να ανταποκριθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορώ να σας πω ότι τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά, παρά τις όποιες δυσκολίες, και μπορώ να σας πω ότι χρόνο με το χρόνο αν ξεπεραστούν τα προβλήματα η ομάδα θα πάει καλύτερα.

Τα προβλήματα που περνάμε δεν είναι μόνο της ΑΕΚ αλλά όλου του ελληνικού μπάσκετ. Εμείς πάντως θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο με τα παιδιά που έχουμε".

Ολοκληρώνοντας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ: "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Το πρόβλημα που περνάμε δεν αντανακλά μόνο στο τμήμα της ΑΕΚ αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω η ΑΕΚ να καταφέρει να βγει από αυτό τον σκόπελο".





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ