ΠΑΟΚ

Φλεβαράκης: "Κάθε ματς μας ενδιαφέρει"

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει ο Ιμπραήμ Κουτλουάι με την Σαμάρα

Αντιθέτως δεν θα αγωνιστεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Δημήτρης Βεργίνης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.
Πως όμως αντιμετωπίζει το αυριανό παιχνίδι με την ρωσική Σαμάρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης; " Μπορεί η προτεραιότητά μας να είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κάθε παιχνίδι μας ενδιαφέρει, θέλουμε να κερδίζουμε ότι μπορούμε περισσότερο από κάθε αγώνα κι αυτό ισχύει και για το παιχνίδι με τη Σαμάρα. Είναι καλή ομάδα, έχεις μερικούς παίκτες που είναι πολύ επικίνδυνοι», τόνισε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συνέχισε: " Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μείνει αρκετά πίσω, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και από αυτόν τον αγώνα, ώστε να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε".

Όσο για το ντεμπούτο του Ιμπραήμ Κουτλουάι στο αυριανό παιχνίδι με την Σαμάρα είπε: " Θα είναι μία καλή ευκαιρία για να βάλουμε για πρώτη φορά στο παιχνίδι μας τον Κουτλουάι, αλλά είναι πρόβλημα η απουσία του Βεργίνη, γιατί θα πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί".

Κι όσο για την σχέση της ομάδας με τον κόσμο του ΠΑΟΚ; " Νομίζω όμως ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι μία καλή ευκαιρία για όλους μας, να συνεχίσουμε την πολύ καλή και αμφίδρομη σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τον κόσμο".

" Eμείς από την πλευρά μας που θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά και οι φίλαθλοι από τη δική τους, που μας βοηθούν, είναι κοντά μας και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Την ίδια σχέση, αλλά κάθε φορά να την κάνουμε και πιο έντονη".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ