FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, ο Βεζένκοβ στο SPORT24: "Το χειρότερό μου βράδυ στη χειρότερη στιγμή"

Final Four 2022, ο Βεζένκοβ στο SPORT24: "Το χειρότερό μου βράδυ στη χειρότερη στιγμή"

Ο Σάσα Βέζένκοβ ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές στον ημιτελικό και δήλωσε στην κάμερα του SPORT24 πως έκανε την χειρότερή του εμφάνιση στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές στον ημιτελικό της EuroLeague χάρη στο ασύλληπτο τρίποντο του Μίτσιτς στο φινάλε. Μετά τη λήξη του ματς, ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και εμφανώς απογοητευμένος παραδέχτηκε πως έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση στη διοργάνωση.

Παράλληλα επισήμανε πως θα μπορούσε να παίξει καλύτερη άμυνα στο φινάλε πάνω στον Μίτσιτς και πως πλέον η προσοχή της ομάδας του στρέφεται στα playoffs και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοβ στην κάμερα του SPORT24:

"Νιώθουμε μόνο στεναχώρια. Έχουμε περηφάνεια μεν γι αυτό που κάναμε φέτος αλλά στεναχώρια γιατί πραγματικά πιστεύαμε στον αγώνα, δώσαμε τα πάντα με ψυχή. Κάναμε πολλά λάθη και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και δεν πήραμε τις καλύτερες επιλογές, ούτε η Εφές ήταν καλά επιθετικά. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το ματς στο τελευταίο σουτ. Όταν φτάνει εκεί το παιχνίδι όλα γίνονται. Πιστεύω πως μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο, πρέπει να δω το βίντεο. Ήμουν εκεί αλλά πρέπει να το δω.

Ήταν το χειρότερό μου βράδυ στην EuroLeague στη χειρότερη στιγμή. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα playoff στο πρωτάθλημα και πρέπει πολύ σύντομα να μπούμε στο τριπάκι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο κύριός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα και αυτό πάμε να κερδίσουμε".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ