FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, ο Μίτσιτς απάντησε στο SPORT24 για την τελευταία φάση: "Περίμενα να μου κάνει φάουλ ο Ολυμπιακός"

Ο Βασίλιε Μίτσιτς
Ο Βασίλιε Μίτσιτς INTIME

Ο Βασίλιε Μίτσιτς απάντησε σε ερώτηση του SPORT24 και του Βασίλη Σκουντή για το νικητήριο τρίποντο που σημείωσε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, παραδεχόμενος ότι περίμενε να του γίνει φάουλ και πως όταν είδε ότι αυτό δεν θα συμβεί αποφάσισε να σουτάρει στο τέλος για να μην συμβεί αυτό που έγινε στον αγώνα της κανονικής περιόδου στον Πειραιά.

Το νικητήριο τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς έδωσε στην Αναντολού Εφές την νίκη στον ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου (74-77). Μετά τον αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε στο SPORT24 με επιχειρήματα γιατί δεν έκανε φάουλ. Ο ίδιος ο Μίτσιτς πάντως παραδέχθηκε έπειτα από ερώτηση που του έγινε από το SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή ότι περίμενε να του γίνει φάουλ.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος απάντησε: "Περίμενα να μου γίνει φάουλ, επειδή νωρίτερα είχαμε αστοχήσει σε κάποιες βολές (σ.σ είχε 0/2 ο Μίτσιτς και 1/2 ο Λάρκιν). Όταν είδα ότι δεν μου έκαναν φάουλ, τότε είχα μία κατάσταση στο μυαλό μου".

Ακολούθως ο Μίτσιτς επέκτεινε το σκεπτικό του και παραδέχθηκε ότι στο μυαλό του είχε το buzzer-beater του Κώστα Σλούκα στον αγώνα της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ, αφού πριν από το καλάθι του διεθνή γκαρντ είχε αστοχήσει άστοχη προσοπάθεια του Σέρβου: "Σκεφτόμουν ότι στον Πειραιά βιάστηκα τότε να σουτάρω μπροστά στον Φαλ αντί να σουτάρω στο τέλος της επίθεσης, με αποτέλεσμα να ευστοχήσει σε buzzer-beater ο Σλούκας. Σκέφτηκα ότι τώρα δεν θα έκανα το ίδιο λάθος και θα περίμενα μέχρι το τέλος για να σουτάρω. Δεν ήταν ελεύθερο σουτ, αλλά το έβαλα".

Θυμηθείτε το μεγάλο σουτ του Μίτσιτς:

Δείτε τι είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Game Night για το τι άμυνα θα επέλεγε να παίξει στην τελευταία φάση:

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 έχει κατεβάσει την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ