FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, EuroLeague: Τα συγκλονιστικά τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού

Final Four 2022, EuroLeague: Τα συγκλονιστικά τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού
2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφεραν τρομερό θέαμα στον τελικό της EuroLeague, με το τρόπαιο να καταλήγει στα χέρια των Τούρκων έπειτα από ασύλληπτο φινάλε στην Stark Arena.

Η Αναντολού Εφές κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο της EuroLeague καθώς κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό με 58-57 έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς. Η τελευταία φάση που έκρινε τον αγώνα ήταν ασύλληπτη με τους Τούρκους να είναι ένα πόντο μπροστά και την Ρεάλ να χάνει την ευκαιρία έστω και για ένα σουτ.

Ο Λάρκιν έχασε ένα ανοιχτό σουτ από τη γωνία στα 5'' για το τέλος, αλλά ο Σίνγκλετον έκανε το hustle της χρονιάς. Δυσκόλεψε το αμυντικό ριμπάουντ της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν άφησε τον Ταβάρες να αρπάξει την μπάλα και κέρδισε τον χρόνο που χρειαζόταν.

Για 5'' οι παίκτες των ομάδων πάλευαν για την κατοχή, ουδείς την πήρε και το παιχνίδι τελείωσε με την Αναντολού Εφές να είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ