ΑΡΗΣ

Φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού του Μπάρτον

Φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού του Μπάρτον
Μπάρτον

Δύο φιλικά με την ΑΕ Λεμεσού του Τσαρλς Μπάρτον θα δώσει την επόμενη εβδομάδα ο Άρης

Τα δύο αυτά φιλικά παιχνίδια είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας της ΑΕ Λεμεσού στην χώρα μας για το Final Four του FIBA Eurocup που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Σπύρος Κυπριανού" 18 και 20 Απριλίου. Η επίσκεψη πάντως του Μπάρτον στην χώρα μας για το λόγο αυτό θα είναι η δεύτερη με την πρώτη να έγινε χθες και σήμερα για φιλικά παιχνίδια με το Μαρούσι και το Αιγάλεω αντίστοιχα.
Ο Μπάρτον υπενθυμίζεται ότι έχει συνδυάσει την παρουσία του στον Άρη με την κατάκτηση του τελευταίου τίτλου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Του Κυπέλλου Ελλάδος στο Final Four που είχε γίνει στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2004, στο κλειστό της Λαμίας στον επεισοδιακό τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός τεχνικός αν και αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Άρη το καλοκαίρι του 2005 ωστόσο όπως έχει αποδειχθεί για πάντα θα κατέχει μία περίοπτη θέση στην καρδιά τους.

Από την πλευρά του ο Γκόρντον Χέρμπερτ ήταν θετικός στην διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού παιχνιδιού με την ΑΕ Λεμεσού. Πολύ απλά για να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της διεξαγωγής του All Star Game του ελληνικού πρωταθλήματος στην Αμαλιάδα 12-13 Απριλίου και παράλληλα να δοκιμάσει κάποια σχήματα εν όψει της συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Καναδός τεχνικός του Άρη στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου έχει από σήμερα και πάλι όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του. Ηλιάδης και Καλαϊτζής έδωσαν κανονικά το παρών στο Αλεξάνδρειο αν και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ο πρώτος από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ενώ ο δεύτερος θα παραμένει σε πιο χαλαρούς εξαιτίας της τενοντίτιδας που τον ταλαιπώρησε.

Ο Μάσεϊ για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Euroleague Basketball διοργανώνει την ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου ανερχόμενου αστέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και του κορυφαίου αμυντικού της χρονιάς. Στην δεύτερη κατηγορία ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ βρίσκεται στην σχετική λίστα της Euroleague Basketball και προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της συγκεκριμένης ατομικής διάκρισης.

Αρμόδιοι για να αναδείξουν τους νικητές στις δύο εν λόγω κατηγορίες θα είναι οι προπονητές των 24 ομάδων που συμμετείχαν στην φετινή Ευρωλίγκα και οι οποίοι θα καταθέσουν τις ψήφους τους το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Κολοσσό
Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου που θα διεξαχθεί το Σάββατο (05/04) και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του φετινού ελληνικού Πρωταθλήματος.

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών".

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους αύριο και μέχρι την Παρασκευή (04/04) από τα γραφεία του Άρη (τηλ. 2310 265-600) από τις 09:00 μέχρι και τις 18:00, τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα".























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ