ΑΡΗΣ

Τα είπε με τους παίκτες ο Τζεβελέκης

Τα είπε με τους παίκτες ο Τζεβελέκης
Τζεβελέκης

Τετ α τετ με κάθε παίκτη του Άρη, ξεχωριστά, είχε τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης

Οι δύο άνδρες, θέλησαν μέσω των επαφών που είχαν με τους παίκτες, να εντοπίσουν την αιτία της κακής πορείας που έχει τον τελευταίο καιρό η ομάδα και έχει οδηγήσει στις ήττες από την ΑΕΛ, την Ολύμπια Λάρισας και τον Πανελλήνιο.
Αυτό που θέλει να καταφέρει η διοίκηση του Άρη, είναι να συσπειρώσει τους παίκτες και τον κόουτς και όχι να προβεί σε βιαστικές αποφάσεις που μακροπρόθεσμα θα βλάψουν την ομάδα, ενόψει και των πλέι οφ στα οποία θα κριθεί η εξασφάλιση του εισιτηρίου για την Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γκόρντον Χέρμπερτ και οι συνεργάτες του, έδειξαν με τη βοήθεια του DVD, τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι της Κυψέλης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο "Αλεξάνδρειο".

Χειρουργήθηκε ο Αγαδάκος
Στο χειρουργείο μπήκε το πρωί της Δευτέρας, ο Λάζαρος Αγαδάκος, που και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία, ενώ μέσω αυτής διαπιστώθηκε ότι ο σέντερ των «κίτρινων» είχε πρόβλημα στο μηνίσκο και τον χόνδρο του.

Ως πρώτη εκτίμηση υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τρεις στην Εθνική Ενόπλων
Στην Αθήνα βρίσκονται οι Δημήτρης Καραδολάμης, Γάϊος Σκορδίλης και Γιώργος Πασσαλίδης όπου και ενσωματώθηκαν εκ νέου στην προετοιμασία της Εθνικής Ενόπλων, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στο Σαν Αντόνιο.

Οι τρεις καλαθοσφαιριστές του Άρη, προπονήθηκαν σήμερα το πρωί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σκροπολίθα, κάτι που θα επαναληφθεί και αύριο το πρωί, ενώ στην συνέχεια θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη. Το επόμενο ραντεβού τους με την Εθνική Ενόπλων έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (07/04) και Τρίτη (08/04).












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ