ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Σε αναμμένα κάρβουνα για Νάντο Ντε Κολό

Ο Ντε Κολό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Ο Ντε Κολό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Νάντο Ντε Κολό έχει τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (25/3, 22:00), με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε πριν από δύο βράδια στη Fernando Buesa Arena, πληρώνοντας εν πολλοίς το γεγονός πως ο Νάντο Ντε Κολό δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος λόγω τραυματισμού. Το μείζον βέβαια για την τουρκική ομάδα είναι το διάστημα απουσίας του από την δράση.

Ο πολύπειρος γκαρντ έχει τεθεί εκτός μάχης για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (25/3, 22:00), αυτό που "καίει" περισσότερο από κάθε τι άλλο όμως είναι η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη γάμπα. Δεδομένου πως αυτές τις ημέρες η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε road trip επί ισπανικού εδάφους, άπαντες περιμένουν την επιτροφή στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου ο Νάντο Ντε Κολό να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις και να προκύψουν οι απαντήσεις που ψάχνουν όλοι.

Οι τραυματισμοί αποτέλεσαν μέρος της καθημερινότητας της Φενέρμπαχτσε φέτος (ιδίως για Νάντο Ντε Κολό, Γιαν Βέσελι και Ντανίλο Μπαρτέλ), με την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς να αναζητά ένα μικρό θαύμα προκειμένου να προλάβει το τρένο της οκτάδας. Τη δεδομένη στιγμή άλλωστε, η Φενέρμπαχτσε είναι στην 11η θέση της κατάταξης, τρεις νίκες μακριά από την οκτάδα κι ενώ απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ