ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενερμπαχτσε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίλμπεκιν

Φενερμπαχτσε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίλμπεκιν

Παίκτης της Φενέμπαχτσε είναι πλέον επίσημα ο Σκότι Γουίλμπεκιν (29 χρονών, 1.88 μέτρα), με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με τριετές συμβόλαιο, μόλις μία μέρα μετά την αποχώρησή του από την Μακάμπι.

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν φερόταν να τα έχει βρει με την Φενέρμπαχτσε εδώ και μερικές ημέρες. Το "διαζύγιο" του Αμερικανού γκαρντ με την Μακάμπι που ανακοινώθηκε χθες (25/6) άνοιξε τον δρόμο για την επισημοποίηση τη συμφωνίας. Και αυτή τελικά δεν άργησε να έρθει, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Γουίλμπεκιν είναι το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, που έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Τζόναθαν Μότλι και του Σαμέτ Γκεγίκ. Ένας από τους λόγους που η απόκτησή του θεωρείται πολύτιμη - πέρα από την αξία του - είναι ότι έχει τουρκικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γουίλμπεκιν είχε 11.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο με 33.3% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 15.4 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 37.9% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ