ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Συμφώνησε με Γουίλμπεκιν σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, μένει να τα βρει με την Μακάμπι

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν
Ο Σκότι Γουίλμπεκιν PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Έτοιμος να επιστρέψει στην Τουρκία για χάρη της Φενέρμπαχτσε είναι πλέον ο Σκότι Γουίλμπεκιν, αφού σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ έχει συμφωνήσει ήδη με την τουρκική ομάδα, η οποία πλέον καλείται να βρει το ύψος του buyout που θα πληρώσει στην Μακάμπι.

Ο κύκλος του Σκότι Γουίλμπεκιν στην Μακάμπι φαίνεται ότι έκλεισε. Αυτό υποστηρίζει η ισραηλινή ιστοσελίδα "one.co.il", η οποία αναφέρει ότι ο Αμερικανός γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την Φενέρμπαχτσε.

Η υπόθεση βέβαια δεν έχει κλείσει ακόμα, αφού μένει μία (σημαντική) λεπτομέρεια: Η Φενέρ πρέπει να πληρώσει κάποιο buyout στην Μακάμπι, αφού ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014/15) έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα του Ισραήλ. Παρόλα αυτά, υπάρχει μία σιγουριά ότι αυτό το θέμα θα διευθετηθεί με τον έναν ή τον άλλο χρόνο.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γουίλμπεκιν στην Φενέρμπαχτσε, τότε ο εκρηκτικός γκαρντ θα επιστρέψει στην Τουρκία έπειτα έπειτα από 4 χρόνια, αφού από το 2015 έως το 2018 φόρεσε την φανέλα της Νταρουσάφακα. Με την πιθανή απόκτησή του η Φενέρ θα ενισχυθεί σημαντικά και - κυρίως - θα έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη που θα λογίζεται ως γηγενής στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού ο Γουίλμπεκιν έχει στα χέρια του τουρκικό διαβατήριο.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ