ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φαβορί ο Ιτούδης για αντί-Ζοτς

Φαβορί ο Ιτούδης για αντί-Ζοτς
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί πλέον το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού κι απομένει να ξεπεραστούν μερικά εμπόδια για να υπάρξει συμφωνία

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει επίμονα το σαφάρι για την εύρεση του νέου προπονητή που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο Δημήτρης Ιτούδης είναι πλέον φαβορί για να αναλάβει ως χεντ κόουτς.

Όσο περνούν οι μέρες κι από τη στιγμή που οι "πράσινοι" τον προσέγγισαν ξανά την Τρίτη το απόγευμα, έστω και τηλεφωνικά, ο Δημήτρης Ιτούδης κερδίζει έδαφος στην... κούρσα.

Για να ακριβολογούμε είναι ο μοναδικός προπονητής αυτή τη στιγμή στην κούρσα, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να λήξει το ζήτημα αυτό με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Άλλωστε, η περίπτωση του Γιούρι Ζντοβτς (έχει συμβόλαιο με τη Σπαρτάκ) συνεχώς απομακρύνεται και στόχος είναι η ομάδα να δοθεί στα χέρια του φυσικού διαδόχου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Έλληνας προπονητής αποτελεί την ιδανική λύση για τους "πράσινους" που ευελπιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και την Πέμπτη) να έχουν εξέλιξη στο θέμα, ούτως ώστε να στρέψουν στη συνέχεια την προσοχή τους στο μεταγραφικό παζάρι και τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Φυσικά, για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεραστούν μερικά εμπόδια που προς το παρόν τουλάχιστον δεν δείχνουν αξεπέραστα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ