ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα σενάρια για Ιτούδη

Νέα σενάρια για Ιτούδη

Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από πλευράς ΚΑΕ Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Δημήτρη Ιτούδη, για τη θέση του προπονητή. Το όνομά του ξανάπεσε στο τραπέζι, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση.

Από τη στιγμή που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε πως είναι προτιμότερο εφόσον συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, να είναι ως παίκτης και όχι ως προπονητής, οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τον επόμενο διάδοχο του Ζοτς.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναζητά έναν προπονητή που θα είναι κοινά αποδεκτός από τον κόσμο κι ένας από αυτούς παραμένει ο Δημήτρης Ιτούδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr το απόγευμα της Τρίτης υπήρξε μια πρώτη συζήτηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά σε φιλολογικό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει κάποια συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου οι άνθρωποι της ΚΑΕ να του προτείνουν τη θέση του χεντ κόουτς της ομάδας, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δεν πρόκειται να κοουτσάρει κάποια ομάδα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων με την Εφές.

Ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται στη Ρόδο μαζί με άλλους κορυφαίους προπονητές και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το Rhodes Camp και θα επιστρέψει στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και την Τετάρτη). Την Παρασκευή άλλωστε, θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, όπου θα διδάξει στο σεμινάριο του ΣΕΠΚ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι "πράσινοι" θέλουν να επιμείνουν ελληνικά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, με έναν προπονητή που να είναι αγαπητός και σεβαστός από τον κόσμο και ο Δημήτρης Ιτούδης πληροί τις προϋποθέσεις, από τη στιγμή που έχει δώσει τις δικές του εξετάσεις τα 13 χρόνια παραμονής του στην ομάδα.

Συνοψίζοντας λοιπόν, να σας πούμε πως το όνομα του Δημήτρη Ιτούδη έπεσε στο τραπέζι, υπήρξε μια επαφή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξει σίγουρα συμφωνία. Άλλωστε τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα...

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιούρι Ζντοβτς, αυτή απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που υπάρχει και το μπάι άουτ στο συμβόλαιο του Σλοβένου προπονητή με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, καθώς πέρσι το καλοκαίρι υπέγραψε για τρία χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ