ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να συνεχίσει ως αθλητής ο Γιασικεβίτσιους

Θέλει να συνεχίσει ως αθλητής ο Γιασικεβίτσιους
INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδωσε τέλος στην αναμονή του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήθελε να συνεχίσει ως παίκτης και όχι ως προπονητής

Τέλος στην αναμονή του Παναθηναϊκού, θέλησε να δώσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν είναι έτοιμος να βγάλει το σορτσάκι του αθλητή για να φορέσει το κοστούμι του προπονητή.

Ο Λιθουανός άσος που προετοιμάζεται αυτή την περίοδο με την Εθνική Λιθουανίας για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους υπογράμμισε πως δεν θέλει να τους κάνει να περιμένουν άλλο και γι΄αυτό το λόγο η απάντηση του είναι αρνητική.

"Η πρόταση της ομάδας είναι πολύ τιμητική προς το πρόσωπο μου, όμως ακόμα δεν έχω αποφασίσει εάν θέλω να σταματήσω το μπάσκετ", φέρεται να διεμήνυσε ο Λιθουανός άσος, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του μείνει στο ρόστερ των "πράσινων".

Όπως, αντιλαμβάνεται κανείς, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ του απάντησαν ότι δέχονται την απόφασή του αυτή και εκτιμούν την ειλικρινή στάση του για να μην καθυστερήσει άλλο ο σχεδιασμός της ομάδας.

Οπότε, οι δύο πλευρές θα έχουν νέες συζητήσεις μετά το τέλος των υποχρεώσεων του "Σάρας" με τη Λιθουανία, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες λύσεις και αναμένεται να εξετάσει ξανά την περίπτωση του Γιούρι Ζντοβτς, το όνομα του οποίου δεν έχει ακουστεί πολύ, αλλά βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ζοτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ