STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Εύσημα Ομπράντοβιτς στον Πατ Καλάθη

Εύσημα Ομπράντοβιτς στον Πατ Καλάθη
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πατ Καλάθη που βρέθηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ και ήταν άκρως θετικός

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της άνετης νίκης του Παναθηναϊκού με σκορ 102-71 επί του Κολοσσού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε όρεξη για πολλά σχόλια.

Το μόνο σημείο του αγώνα στο οποίο στάθηκε ήταν απόδοση του Πατ Καλάθη ο οποίος ήταν εξαιρετικός στη νίκη της ομάδα του.

"Δεν υπάρχουν πολλά να πω για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στα 13 λεπτά που αγωνίστηκε σήμερα ο Πατ Καλάθης ήταν εξαιρετικός", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Πατ Καλάθης ο οποίος είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής, υπογράμμισε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν από την αρχή έτοιμοι, ενώ είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που ήταν το «κλειδί» της νίκης μας.

Τώρα, έχουμε τουλάχιστον ακόμα ένα παιχνίδι, στη Ρόδο. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο, κάνοντας το καλύτερο για να κερδίσουμε".

Φραγκιάς: "Αγγίζει το τέλειο"

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς επισήμανε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πεντακάθαρη νίκη του, εμείς δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο σκληροί. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, μπορείς να μάθεις πολλά. Βλέποντας τον τόσα χρόνια σχεδόν αγγίζει το τέλειο, είναι ομάδα που εκτελεί με απίστευτη τελειότητα.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, εάν χάναμε ή κερδίζαμε, είδαμε τη διαφορά ταχύτητας κι εκτέλεσης μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός έχει τελειοποιήσει το συγκεκριμένο μοντέλο παιχνιδιού, το οποίο είναι αποτέλεσμα φιλοσοφίας και σκληρής δουλειάς".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του: "Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Θα μπορούσαμε να επιχειρήσουμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά ουσιαστικά χαίρεσαι όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες. Είναι μάθημα. Εάν έχεις ανοιχτό μυαλό μπορείς να βελτιωθείς".

Σχετικά, με το επίπεδο του πρωταθλήματος υπογράμμισε: "Είναι σοκαριστικό. Πλην τού Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, οι υπόλοιπες ομάδες κινούμαστε σε συγκεκριμένες ταχύτητες. Έρχεσαι να παίξεις με τον Παναθηναϊκό και ξαφνικά είναι σαν να τρακάρεις με σιδηρόδρομο".

Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις του, ο Βασίλης Φραγκιάς επισήμανε έχοντας και πάλι όρεξη για αστεία: "Είπαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι, καλή επιτυχία θα πω τη Δευτέρα (30/04). Να προσέχετε τα πρωινά σας στη Ρόδο... μπορεί να βάλω τίποτα στον καφέ σας".

Τέλος, ο Μάρκους Χάτεν υπογράμμισε: "Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Δυστυχώς, εμείς δεν είχαμε καμία τύχη σήμερα (26/04). Είχαμε την ευκαιρία να πέσουμε σε αυτή την ημιτελική σειρά με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μαθαίνοντας πολλά από τα μεταξύ μας παιχνίδια. Τώρα, που θα παίξουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Παπαδόπουλος: "Το θεωρώ αστείο..."

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάνος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με τους τελικούς των πλέι οφ, τονίζοντας: "Το θεωρώ αστείο να ακούγεται αυτό: Πως ψηφίσαμε υπέρ, δεν το λέω μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και γιατί θα υπάρχουν εκλογές.

Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον ΕΣΑΚΕ, γιατί δεν όρισε εκείνος τις εκλογές. Πιστεύω πως υπήρξε παραπληροφόρηση. Μία-δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό δεν είναι όπως οι άλλες και πριν από το φάιναλ φορ δεν θέλαμε να οξύνουμε την κατάσταση ενώ μεσολαβούν εκλογές".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ