ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

"Ευχαριστούμε για τη στήριξη"

Η ΚΑΕ ευχαρίστησε με ανακοίνωση της όσους στήριξαν την απόφαση της να μην ταξιδέψει στο Ισραήλ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Μπορεί η απόφαση της Ολύμπια Αthienitis ΚΑΕ να μην παίξει στο εμπόλεμο Ισραήλ με την Χάποελ να της στοίχισε τον πρόωρο αποκλεισμό της από τη διοργάνωση της FIBA (αν και τυπικά ακόμα αναμένεται η εκδίκαση της ένστασης), ωστόσο ακριβώς από την απόφαση της αυτή, έκανε καινούριους φίλους.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ αισθάνεται λοιπόν την ανάκγη να ευχαριστήσει δημοσίως τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση που εξέδωσε στηρίζοντας την απόφαση της ομάδας να μην ταξιδεύψει στο Ισραήλ, όπως επίσης και τη συντακτική ομάδα του περιοδικού Down Town για το δισέλιδο αφιέρωμα στη χθεσινή του έκδοση.

Ευχαριστεί επίσης το δημοτικό σύμβουλο Λάρισας και πρόεδρο της Δημοτικής Πινακοθήκης - Μουσειό Γ.Ι. Κατσίγρα κ. Μάριο Ξηρομερίτη για τις επιστολές του στον τοπικό τύπο, με τις οποίες στήριξε την απόφαση της ομάδας. Τέλος ευχαριστεί και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Φιλάθλων για την ανακοίνωση της.

Για τους φίλους μας, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, θα επαναλάβουμε μονότονα: Σε περιοχές του πλανήτη που σκοτώνονται άνθρωποι από πολεμικές επιχειρήσεις, δεν διανοούμαστε να παίζουμε μπάσκετ!"





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ