ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ευχαρίστησε τους γιατρούς του ο Κόροιβος

Ευχαρίστησε τους γιατρούς του ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος ολοκλήρωσε μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν με τη συμμετοχή στα playoffs της Basket League και η ομάδα της Ηλείας ευχαρίστησε τα μέλη του ιατρικού τιμ για τη συνεισφορά τους.

Η σεζόν 2014-15 ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή στα playoffs της Basket League για τον Κόροιβο Αμαλιάδας που πλέον στρέφεται στο "χτίσιμο" της ομάδας που θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Προτεραιότητα για την ομάδα της Ηλείας αποτελεί η παραμονή του Χάρη Μαρκόπουλου στην άκρη του πάγκου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται άπαντες στην ΚΑΕ.

Σήμερα (03/06), πάντως, ο Κόροιβος απένειμε τα εύσημα στους δρ. Ιωάννη Τριανταφυλλόπουλο και Κωνσταντίνο Λοχοβίτη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

"Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η ΚΑΕ Κόροιβος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον επικεφαλής της ιατρικής υποστήριξης της ομάδας δρ. Ιωάννη Τριανταφυλλόπουλο για την ανιδιοτελή προσφορά του στην πρώτη εξαιρετικά απαιτητική για τον σύλλογο χρονιά στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και τον χειρούργο ορθοπεδικό Κωνσταντίνο Λοχοβίτη για την επίσης ανιδιοτελή προσφορά του στον Κόροιβο. Αισθανόμαστε τεράστια ικανοποίηση για την παρουσία των δύο εξαιρετικών επιστημόνων στο ταξίδι μας, η οποία μας ανεβάζει επίπεδο όσον αφορά την ιατρική υποστήριξη των αθλητών μας. Αναμφισβήτητα, αποτελεί παρακαταθήκη για τα επόμενα βήματά μας".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ